GARDENA Micro-Drip-Systeem

Foto GARDENA Micro-Drip-Systeem
Van € 139,95
Voor € 75,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

met besproeiingscomputer

VAN 139,95 VOOR 75,95 ( +5,95 )

Niks is zo mooi als het groen uit de grond zien spruiten en geen groter genot dan uw eigen mini parkje om van te genieten op zonnige dagen en zwoele avonden. Tussen het bijgepunte groen ligt de ware rust. Maar goed, daar doet u dan ook wat voor, want tuinen en terrassen willen aandacht. En dat wil er nog wel eens bij in schieten. Het leven komt op de gekste manieren tussen u en uw verzorgde tuin. Voordat u het weet, zijn zowel alle planten als alle goede voornemens om af en toe te sproeien verdord. Terwijl ze gisteren nog stonden te blaken, voor uw gevoel althans... Het mooiste zou zijn wanneer u de tijd voor dagelijks tuinierplezier. Verstand op nul, onkruidjes wieden, blaadjes opruimen, beurtelings de slakjes vermanend dan weer de rozen bemoedigend toespreken. Jammerlijk onhaalbaar voor de meeste tuinbezitters.

Hulp is nabij!
En de hulp bespaart niet alleen tijd maar ook water. Het Gardena Micro-Drip-Systeem is namelijk een waterbesparende methode om een gerichte hoeveelheid water rechtstreeks aan de plant te leveren via een druppelaar. De bodem krijgt zo zacht en gelijkmatig water, terwijl verdamping, doorsijpelen en wegstromen van kostbaar water wordt beperkt. Door deze methode krijgen de wortels van elke plant precies genoeg. Het Micro-Drip-Systeem is geschikt voor bloem- en groentebedden, kassen, hangmanden en potplanten. Ook langere heggen of rijen heesters kunnen zo van de beste zorg voorzien worden. Door het uitgebreide assortiment componenten kunt u namelijk zelf heel eenvoudig het ideale bewateringssysteem samenstellen. In alle individuele behoeften kan dus automatisch worden voorzien: van doorlopende druppels, lichte straal tot zachte nevel. Beter dus dan de tuinslangstraal en het systeem is op elk moment naar wens aan te passen.

Voordeel van alle kanten
Uw planten zijn met dit systeem van een wisse dood gered, en dat scheelt weer tripjes naar het tuincentrum. Voordeel. En daarbij: wij hebben hem hier voordeliger dan elders, maar onderschat ook niet wat u zou kunnen besparen als u zelf wat groente in een terraspot of border heeft staan. Met een automatisch bewateringssysteem plus zon wordt het wel erg leuk, want veel makkelijker. Een moestuin levert verrassend snel op. Een halve tot een hele euro per supermarkt groente. Voordeel! En dan smaakt het waarschijnlijk nog veel beter ook, zonder wieweetwat voor troep erop. Maar alle voordeel daargelaten, wij vinden hem hier eigenlijk zo leuk omdat het een soort van grote lego bouwdoos is. Maar dat zijn wij dan weer.

GARDENA startset met besproeiingscomputer C 14e

Compleet met besproeiingscomputer voor volautomatische besturing van de besproeiing. Ideaal voor tijdens de vakanties!
Universeel inzetbaar: zoals voor 5 m balkonbakken, 10 terrasplanten, 10 vaste planten/struiken of 20 groenteplanten.


Inhoud:
1 besproeiingscomputer C 14e
1 basisapparaat 1000,
15 m aanvoerbuis,
15 m verdeelbuis,
20 seriedruppelaars 2 l,
10 reguleerbare einddruppelaars,
10 verloop-T-stukken,
5 afsluitdoppen 13 mm (1/2"),
5 afsluitdoppen 4,6 mm (3/16"),
10 buishouders 4,6 mm (3/16"),
1 reinigingsnaald.

Tot Morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL