FULL HD MEDIAPLAYER MET 1TB HD

Foto FULL HD MEDIAPLAYER MET 1TB HD
Van € 169,00
Voor € 109,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 169,95 VOOR 109,95 ( +6,95 )

Laat het maar aan Iomega over om er met de technologie en de beste oplossingen voor computer-randapparatuur vandoor te gaan en met een prima apparaat de markt op te sneaken. Zo ook in het geval van de mediaplayers. Ze laten de grote merken de kinderziektes en bugs in het gebruik van hun veel te dure spul uitwerken en Iomega propt alle goeds in één machine. Alle early adopters zijn alweer aan de zoveelste versie toe, terwijl de geduldige nuchtere Hollanders nog even met harde schijven en gebrande DVD’tjes in de weer waren. Vandaag is jullie dag!

Wat er allemaal leuk is aan dit ding
Hij is zo lekker klein met zijn 13x11x3cm. En hij weegt maar 230 gram. Zo makkelijk om mee te nemen voor film kijken met vrienden of vakantiefilmpjes (of -foto’s of wat dan ook) delen met de hele familie. Bescheiden van formaat, maar ondertussen heeft ‘ie dus wel een snoeiharde schijf van een volle TeraByte! Aansluiten op welke tv dan ook is een koekie met de HDMI of composiet aansluiting. Fantastische HD 1080p-beeldkwaliteit op uw mooie flatscreen. En een USB poort is ook ingebouwd, dus de ScreenPlay Mobile speelt ook nog eens alle bestanden van USB stick of externe schijf af.

Allemansvriend
Bij iedere computer gerelateerde aanschaf wilt u weten of wat u koopt met de rest van uw set up overweg kan. Deze Iomega is overal welkom, want hij ondersteunt alle gangbare formaten en bestanden voor video, foto en audio, kijk maar eens bij de specs. En dan ondersteunt hij ook nog eens downsampling, dus altijd een knapperig, kraakhelder, superscherp beeld. Geen decoder is hem vreemd - H.264, WMV, leMPEG-4 DivX Plus HD, om er maar een paar te noemen. Mac of PC; kan alletwee. Wel even reformatten voor Macs, maar dat is een eitje. Trend Micro anti-viru software en remote control meegeleverd. Wordt niet veel mooier. Slag slaan!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL