FREECOM MOBILE DRIVE XXS 750GB

Foto FREECOM MOBILE DRIVE XXS 750GB
Van € 2,00
Voor € 5,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De kleinste 2.5" harde schijf in de wereld

VAN 109,95 VOOR 64,00 ( +5,95 )

Toen 'ie twee jaar geleden uitkwam ging er een golf van verbazing door computerland heen: wat een enorme capaciteit voor zo'n kleine schijf! En zo hard als het in computerland gaat, zo hard kan deze schijf nog mee in zijn klasse. En dat komt dan weer door het hoogwaardig hardware design. Hij is nog steeds klein voor zijn capaciteit, en ook al hebben we het ondertussen over TB's in plaats van GB's, zijn uitgekiende ontwerp en robuuste uitvoering maken hem gewild. Met deze Freecom XXS heeft u uw belangrijke bestanden altijd bij de hand, gemaakt voor reizigers.

Win win win situatie
Het is altijd een goed teken als een product met zijn high tech neus in de prijzenboter valt. Goed ontwerp wordt beloond met aandacht. Hij is ten eerste gemaakt op actief mobiel gebruik. Hij heeft daarvoor een gestroomlijnde rubberen behuizing die zorgt voor goede grip, en dat is fijn bij een relatief kwetsbaar apparaat dat u vaak meeneemt, wegstopt, uitpakt, inplugt. Deze glipt niet makkelijk uit de hand en de finish geeft hem nog een mooi uiterlijk ook. Daarnaast heeft hij geen koeling, dus hij is muisstil. Geen ruis. Winnaar van een Reddot Award voor 'best of the best' Design en van de iF Product Design Award. En dan heeft 'ie ook nog een Henry van de Velde label.

En zo groen... zooooo groen!
En terwijl 's werelds vulkanen bij elkaar jaarlijks letterlijk drie keer zoveel CO2 uitbraken als de menschheid in haar hele bestaan voor elkaar heeft gekregen, zal het u desalniettemin gerust stemmen dat deze harde schijf heel goed is voor het milieu. Hij bespaart namelijk tot 60% in zijn stroomverbruik ten opzichte van een normale harde schijf. Hij spaart dus in ieder geval ook uw portemonnee, in gebruik maar vooral bij aanschaf. Bij ons. Tientjes!

De media over de Freecom Mobile Drive XXS 750GB USB 2.0:

Computer Easy:"Geluidloos en handzaam. Beoordeling: *****"
Computer Idee: "Opslagwondertje!"
TV Gids/Primo: "Mini met Maxi"
Totaal TV: "Opslagwondertje"
De Telegraaf: "Freecom komt met kleinste harddisk!"
Weekend Knack: "In de handpalm"
De Standaard: "Size does matter!"
Exclusief: "Handje vol schijf"
De Morgen Magazine (23-01-2010)“Best of 2009: Design Vlaanderen rijkt niet alleen awards uit, het beloont ook twaalf producten met een Henry van de Velde Label. Een blijvend bewijs van de kwaliteit en de hoge designwaarde van een ontwerp. DMM zet de laureaten op een rijtje.” Op de tweede plaatst staat Freecom Mobile Drive XXS, ontworpen voor Freecom door Sylvain Willenz (Sylvain Willenz Desgin Studio).

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL