FOTO OP PLEXIGLAS

Foto FOTO OP PLEXIGLAS
Van € 84,90
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Creatieve buitenkans!

VAN 84,90 VOOR 49,95

Vandaag hebben we in samenwerking met fotoboeken.nl een regelrechte creatieve buitenkans! Deze aanbieding maakt u namelijk gedeeltelijk zelf, en nog nooit werd deze mogelijkheid zo voordelig geboden. U kunt namelijk uw mooiste of uw leukste foto laten afdrukken op 5mm dik plexiglas. In allerlei maten en materialen, want u mag zelf kiezen wat u precies wilt, maar de aanbieding geldt voor de afmeting 50x70 centimer (meerprijzen worden eenvoudig weg doorberekend, dus u bent niet beperkt in uw wensen). Dat is dus een hele speciale wanddecoratie voor het leven van aardig formaat!

Hoe gaat het in zijn werk?

U begint bij de Koop Nu knop. Deze actie levert u een Voucher in uw inbox op. Die Voucher geeft u – tot december 2011 – recht op korting. Via de website van fotoboeken.nl download u gemakkelijk de foto software en kunt u de foto opmaken.  Dus of u nu een foto van het hele gezin op die onvergetelijk gezellige dag of een Andy Warhol-stijl geshopte afbeelding van jullie tweetjes of die pracht zwart-wit foto van die ouwe: maakt niet uit, alles kan, het is uw feestje.

Mis ‘m niet!
U heeft nog maanden de tijd om de gewenste foto te kiezen en bewerken, het aanleveren is heel eenvoudig en u weet precies wat u kwijt bent. De Voucher is inclusief verzenden binnen Nederland en exclusief ophangsysteem (maar die zijn dan weer makkelijk bij te bestellen). Een andere maat of ander materiaal is dus ook mogelijk – de extra kosten zijn voor u en overwaarde bij kleinere maat is niet in te wisselen. Maar twee dezelfde kleintjes zijn bijvoorbeeld wel voor dezelfde prijs beschikbaar. In feite krijgt u dus een fikse korting op wat u maar wilt. En wat u wilt is een kunstwerk of prachtherinnering aan de muur voor de rest van uw leven. Mis ‘m niet, deze Super Fly!

Tot morgen.


Klik hier of op "Meer Info" voor een complete uitleg

Dagaanbieding in je E-MAIL