FLIP MINO HD 4GB

Foto FLIP MINO HD 4GB
Van € 199,95
Voor € 89,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Maar dan ook echt mini!

VAN 199,95 VOOR 89,95 ( +5,95 )

Vroeger – toen alles minder lang geleden was, weet u nog? – zag een dictafoon er ongeveer uit zoals dit ding eruit ziet. Mits je een hele moderne had, dat dan weer wel. En een stukje groter vaak. Maar ongeveer zo. Daar kon je dan op een minicassettebandje max twee keer 45 minuten geleuter mee opnemen. En dat klonk dan alsof iemand uit zijn neusgaten sprak met een saus van ruis en met een beetje geluk weinig gezoem. Nu neemt een snotjoch er complete films in HD mee op. 10 Bij 5 bij 1.6 cm en 94 gram. En waar bandjes hun eigen meubel hadden, moet u nu opletten dat u die minuscule geheugenkaartjes niet kwijt raakt. Ja menschen, het gaat hard…

Gemakswondertje
We hebben ze wel vaker, deze eenvoudig te bedienen HD cams. De miniversie van Flip die we vandaag voor een even kleine prijs in de aanbieding hebben, onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak. Hij heeft namelijk ingebouwde software die hem compatible met alle computers maakt, Mac of PC. Fijn dus als u op verschillende plekken uw HD content moet of wil laten zien. Bewerken en uploaden kan ook overal. Handig! En niks zo praktisch als USB natuurlijk.

4 Gig, 4 Sec
Hij wordt geleverd (bedankt!) met 4 Gig geheugen. Kunt u een uur beeld op kwijt. En met zijn opstarttijd van 4 seconden mist u niks. U kunt op een volle accu twee uur draaien. Geen (goede) camera op uw telefoon of heeft u geen zin in een complexe camcorder? Deze Flip Mino levert HD kwaliteit in combinatie met enorm gebruiksgemak. Sowieso al voor een kleine prijs en daar hebben wij nog wat vanaf ge-edit. Knip!

Video :
Tot morgen.


Dagaanbieding in je E-MAIL