Exolife iPhone Battery Case

Foto Exolife iPhone Battery Case
Voor € 79,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Grote dubbele boost, klein prijsje

VAN 79,95 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Meer energie en meer bescherming, dat biedt de Exolife Battery Case voor de iPhone 4. De lithium-ion polymer batterij verdubbelt bijna de gebruikstijd van uw iPhone en de harde bumper beschermt Apple’s multimedia zakwonder uitstekend: exit GlassGate toestanden. En heel belangrijk: de telefoon gaat er voor het oog niet eens op achteruit. Eerder in tegendeel; slick ontwerp. En een hele fijne bijkomstigheid is dat ook de Death Grip opgeheven wordt. Doordat u met de Exolife Case de antennes niet meer ‘kortsluit’ bij het vasthouden tijdens bellen, is er geen verlies van ontvangst meer.

Alsof dat nog niet genoeg was
De Battery Case heeft ook ExoSync, een mini-USB poort. Te gebruiken om op te laden (zowel iPhone accu als je Case accu) en je hoeft je iPhone niet los te koppelen om te synchen met je computer. Handig! Verder is ExoSave ook heel handig: als hij niet gebruikt wordt, schakelt ‘ie zichzelf automatisch uit. En dat is fijn, want als de iPhone op een externe spanningsbron is aangesloten slurpt hij meer. Maar zo wordt de Case dus alleen actief als hij ook daadwerkelijk nodig is.

Onafhankelijke partijen met autoriteit zeggen…
Helemaal niks, want die bestaan op de markt niet dus die zijn per definitie nergens in het openbaar te lezen, maar laat het een goed teken zijn dat The Unofficial Apple Weblog, Gizmodo en het webmagazine Engadget lyrisch over het ding zijn. In de winkel betaal je bijna de helft van je iPhone voor zo’n battery pack en zelfs dan is het voor de driftige gebruikers nog een goede investering. Maar voor deze 1DayFly prijs is het natuurlijk helemaal geen issue ja of nee. Dus alle iPhone 4 gebruikers: een voor uzelf en een voor een medegebruiker uit de vriendenkring - er is er vast één jarig binnenkort.

Los verkrijgbaar in de bijverkoop
Om uw Exolife te personaliseren verkopen we ook extra bumpers los in de bijverkoop. De Exolife wordt geleverd met een smokey grijze bumper, maar los zijn ze te verkrijgen in de volgende kleuren : Groen, Blauw en Clear.

 


Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL