ENVIRON LADER VOOR NIET OPLAADBARE BATTERIJEN

Foto ENVIRON LADER VOOR NIET OPLAADBARE BATTERIJEN
Van € 36,00
Voor € 19,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Haal het meeste uit uw gewone batterijen..

VAN 36,95 VOOR 19,95 ( +6,95 )

Het is afgelopen met het inleveren van uw oude batterijen op het daarvoor bestemde punt in de supermarkt! U houdt ze lekker zelf, want ze gaan met dit apparaat nog een tijdje mee. Tot wel 20 keer! En niet 20 keer halfslachtig, maar 20 keer met fikse power. Het is echt een klein wondertje dit ding en een leuke aanschaf. Zowel voor de portemonnee als voor levendige klets; laten we hem eens beter bekijken en buzzen.

Wat kan ‘ie?
Naast het opladen van voorheen niet-oplaadbare batterijen kan hij ook Ni-MH batterijen aan (dus ‘traditionele’ oplaadbare batterijen). En hij doet niet alleen penlites; van beide soorten kan hij zowel de penlites als de triple A’s aan. Dus in totaal vier typen: Alkaline penlite en AAA en oplaadbare penlites en AAA. Alleen 9V blok batterijen doet hij niet. Het is de eerste batterijlader in zijn soort en een ware steun voor het milieu. Dit apparaat scheelt gif, geld en gedoe!

Batterij van Columbus

Van goede uitvindingen worden we op 1DayFly HQ blij. Heel blij. En we worden er nog veel blijer van als we goede uitvindingen voor een prikkie de wereld in kunnen slingeren. Dus! Agressieve verkoop vandaag: koop er meteen drie of vier. Eentje voor uzelf, een voor de ouders thuis, broer/zuslief wil(len) er vast ook een, binnenkort is er gegarandeerd een gap uit de vriendenkring jarig (heel goed babbelonderwerp op huisfeestjes ook) en ga zo maar even verder. U spaart niet alleen 1DayFly credits maar ook goed karma met deze aanschaf. Hoe mooi wilt u het hebben?

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL