ENERGIZER EXTERNE BATTERIJ

Foto ENERGIZER EXTERNE BATTERIJ
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor o.a. Blackberry, HTC of Samsung

VAN 39,95 VOOR 18,95 ( +3,95 )

Het wil wel eens voorkomen: u bent langer onderweg dan verwacht en de batterij houdt het niet meer vol. Of u heeft de telefoon al een tijdje en die krachtpatser van weleer loopt rapper leeg dan u kunt bijhouden. Een nachtje langer ergens op bezoek? Geen probleem meer met deze ENERGIZER AP650mc. U laadt hem in vier uur op en als hij nodig is, sluit u hem aan op uw smartphone of Blackberry, kwestie van originele adapter erop aansluiten, simpel. Laden maar! Of praten maar, want hij kan opladen en energie leveren tegelijkertijd. Met een volle ENERGIZER AP650mc krijgt u anderhalf uur meer spreektijd uit uw telefoon!

En dat duurt maar...
Of u hem nu vaak inzet of dat hij echt als backup aan de sleutelbos wordt meegedragen voor de zekerheid, het maakt niet uit. De ENERGIZER AP650mc blijft namelijk een heel jaar lang vol zitten. Dankzij de lithium-polymeer technologie zal de accu niet ontladen zonder aangesloten te zijn. De Powersafe Technology garandeert vervolgens de langdurige veiligheid in gebruik: minimaal 12 veiligheidspunten per component en ingebouwde software om alles te controleren en reguleren, temperatuur, spanning en stroom. En daar krijgt u dan twee jaar lang garantie op.

Het kan niet op!
De ENERGIZER AP650mc (60 kleine grammetjes zwaar) met micro USB 5V aansluiting kan tot 500 keer opgeladen en leeggeslurpt worden. En omdat ze ervan uitgaan dat u meteen aan de slag wilt, wordt hij vol geleverd. Direct klaar voor gebruik dus! En als u dan nog registreert ook wordt u voorzien van tips en trucs om uw powerbankje zo lang mogelijk in tip top conditie te houden. Hebben wij er ook nog eens een extra korting op gedaan. In feite ook een vorm van energiebesparing.

Zie hier welke mobiele telefoons geschikt zijn voor de ENERGIZER AP650mcTot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL