ELRO RVS BUITENLAMP MET DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING

Foto ELRO RVS BUITENLAMP MET DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING
Van € 69,00
Voor € 29,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.



VAN 69,95 VOOR 29,95 ( +6,95 )

Het is niet leuk om te lezen, maar ontkennen is met dit pokkeweer ook weer zo lastig: de donkere dagen komen er weer aan. Maar goed, daar staat dan ook weer een hoop knusheid tegenover, zeker met een lichtje in het donker. En dit lichtje in de duisternis houdt ook nog eens allerlei gespuis uit de buurt van uw deuren; vandaag hebben we een buitenlamp. Eentje met alle karakteristieken van een duurzaam ding én hij heeft een afstandsbediening.

Tijdloze stijl
En wat voor een afstandsbediening! Maar eerst even de lamp zelf: gemaakt van hoge kwaliteit RVS met kunststof kap. Simpel, elegant en functioneel ontwerp, tijloos. Hang hem op zoals u wilt, horizontaal of verticaal. Op deze lamp ruimte is voor belettering: uw huisnummer kunt u erop kwijt bijvoorbeeld. Hij is waterwerend en sproeiwater dicht (IP44, dus niet het zwakkere spat- of regendicht, hij is echt weersbestendig). Er kunnen spaarlampen tot 13Watt en gloeilampen tot 60Watt in.

Afstandsbediening meegeleverd
En dus niet zomaar een afstandsbediening. Deze heeft een bereik tot wel 50 meter, dus stel dat u ’s nachts de controle wilt hebben over de aan- en uitschakeling van de lamp, dan kan dat vanuit de slaapkamer: met zijn 433MHz gaat hij dwars door deuren, muren, plafonds; noem maar op. Iedere ontvanger is uniek en met een simpele instelling maakt u uw eigen verbinding. En dan kan de kleine afstandsbediening ook nog makkelijk aan uw sleutelbos.

In de bijverkoop
En omdat dat systeem zo handig is, hebben wij vandaag nog iets leuks in de bijverkoop. Drie schakelaars met afstandsbediening van dezelfde makers, ieder met zijn eigen signaal. Zo kunt u ook uw lampen binnen op afstand aan-en uitschakelen. Kwestie van ontvanger tussen stekker en stopcontact en flitsen maar. Maar er kunnen ook andere dingen tussen dan lampen, zolang het maar niet boven de 3500Watt uitkomt. Uiteraard zit er op de buitenlamp een mooie korting, maar ook deze set schakelaars is bij ons vandaag maar de helft van de winkelprijs.

Tot morgen.



Klik hier voor meer informatie en een groter roterend plaatje

Dagaanbieding in je E-MAIL