ELRO DEURINTERCOM met DRAAIBARE CAMERA

Foto ELRO DEURINTERCOM met DRAAIBARE CAMERA
Van € 199,95
Voor € 79,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Zeker weten wie er voor de deur staat

VAN 199,95 VOOR 79,95 ( +5,95 )

Zit er doorgaans een afstand tussen u en uw voordeur of poort? Hoort u de bel niet als u in uw werkruimte bent? Screent u graag uw bezoek voordat u thuis geeft? Met al die technologische ontwikkelingen op het gebied van onder andere beeldschermen de laatste tijd, is het installeren van bezoekmanagementapparatuur (scrabble!) niet meer voorbehouden aan menschen met oprijlanen en circle drives. Vandaag in de aanbieding een Camera + kleurenmonitor. Alles piepklein en handzaam verwerkt, draaibaar en op afstand te bedienen.

Wat ‘ie allemaal kan
Eerst maar eens hoe het eruit ziet: slick en plat. De camera- en monitorunits zijn in roestvrijstalen paneeltjes verwerkt. De camera kunt u op afstand naar rechts en links laten bewegen zodat u alles duidelijk op uw 3,5” TFT beeldscherm heeft. De tweeweg communicatie geeft u de gelegenheid om complete gesprekken te voeren zonder de deur te openen. Het pakket komt met een aansluiting voor een elektrische deuropener en het enige dat u nodig heeft om de deur ook daadwerkelijk te openen is een pincode, geen sleutel.

Iemand met humor…
… die installeert zo’n ding pal achter zijn of haar rijtjeshuis voordeur. U weet wel, zo’n voordeur die voor 80% uit in motief gegoten glasplaat bestaat. En dan via de intercom (die overstemd wordt door het echte stemgeluid natuurlijk) zeggen dat u niet thuis bent hoor! Maar alle gekheid op een stokje, hij is echt handig, voor huis of bedrijf. En met twee jaar garantie erop, dus nog meer zekerheid. Hier voor een schijntje!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL