EDNET PAPIER EN CD VERSNIPPERAAR

Foto EDNET PAPIER EN CD VERSNIPPERAAR
Van € 49,00
Voor € 19,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Gooi persoonlijke gegevens niet op straat

VAN 49,99 VOOR 19,95 ( +6,95 )

Informatie is alles in deze tijd. Het zal u verrassen hoe weinig persoonsinformatie er nodig is om echt gevoelige informatie te ontsleutelen. Veel mensen onderschatten hoeveel voorzichtigheid geboden is, en gooien dozen oude administratie in de papierbak. Iedere naam staat voor een eindeloos netwerk aan digitale en fysieke data die uit de verkeerde handen moeten blijven. Zo weinig invloed u hebt op de verzameling databases en gegevensbestanden buiten de deur, zo veel invloed heeft u op de vernietiging van info die uit uw administratie kan.

Niet alleen papier

Natuurlijk moet alle papieren informatie grondig versnipperd worden. Deze Shredder maakt geen reepjes van uw papier, het wordt echt tot confetti vermalen. En hij werkt snel, want u kunt er vijf vellen per keer in kwijt. Maar papier alleen is niet genoeg. Plastic moet ook tot gruis gemalen kunnen worden – CD's, DVD's, bankpassen. De Cross Cut maakt er korte metten mee, niemand die uw pas ooit nog kan gebruiken. Splinters.

Veilig in gebruik
Hij heeft een opvangbak van 13 liter. De automatische start/stop functie kan overruled worden naar keuze en hij kan (bij op tijd indrukken van de knop) ook weer stukken papier achterstevoren binnen uitneem bereik rollen. Toch een fijn idee. En met een inkopper die alleen op de maandag vergeven kan worden: wij hebben de prijs door de shredder gehaald. Hawrdy-hawr! Maar goed, beest van een shredder, voor bedrijf of particulier.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL