E-CLEAN ROBOT

Foto E-CLEAN ROBOT
Van € 299,95
Voor € 124,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor de echte luie donders!

VAN 299,95 VOOR 124,95 ( +5,95 )

Van sommige producten is het grensgebied tussen nut en vermaak wel heel vaag. In dit geval overlappen ze elkaar. Vandaag hebben we een stofzuigerrobot in de aanbieding. Een serieus schoonmaakapparaat dat de echte luie stukken vreten onder ons zodanig tegenmoet komt dat zij niks anders zullen kunnen dan grijnzend op de bank te zitten met een zak chips. Of die bank nu op een strakke parketvloer staat of op een hoogpolig wollen kleed, de E-Clean zoemt hem uit zichzelf schoon. Huisdierharen zijn niet veilig voor hem en zelfs de lastige plekjes onder het bed neemt hij moeiteloos mee. En met zijn UV licht zapt hij onderweg ook nog eens alle bacillen terug naar hun maker. Mocht u er een fris luchtje bij willen, dan schaft u ook nog eens de luchtverfrissers aan die erin passen.

Hij kan zoveel!
Hij doet ongeveer 30 minuten over een oppervlakte van een meter of 15, maar pin hem er niet op vast. Pin hem sowieso niet vast, dat vind 'ie niet leuk. Als u hem optilt tijdens het werken gaat hij gillen, want dat trekt hij al helemaal niet. De eerste paar rondjes dus ook even kijken waar hij moeite mee heeft in uw leefruimtes en hoe hij zijn werk het makkelijkst kan doen. Als u hem de weg vrij maakt reinigt hij als een dolle. Zonder over randjes te tuimelen overigens, want daar heeft hij een scherpe sensor voor. Anderzijds past hij juist onder randjes waar u met een stofzuiger alleen bij kunt als u zich in zeer suggestieve posities vouwt. En hij zal ook zelf zijn weg zoeken naar het oplaadstation. Kan hij die niet binnen een half uur vinden, dan schakelt hij zichzelf in de besparende stand.En hij is nog slim ook...
Hij heeft een Intelligente Stand. Deze stand wordt automatisch ingeschakeld, dus als u zelf niets kiest dan doet hij het voor u. In deze modus schakelt hij naar eigen oordeel tussen de vijf reinigingspatronen: Spiraalvorm, Langs-de-muur, S-vorm, de Veelhoek en Willekeurig Zwerven. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bepaalde stand, omdat sommige ruimtes zich het meest lenen voor een bepaalde stand. Lange smalle ruimtes worden makkelijker gereinigd in de S-vorm stand. Grote open ruimtes worden sneller schoon in de Spiraal-vorm stand. En zoals het een onregelmatige ruimte past krijgt hij het meest voor elkaar als u hem Willekeurig laat Zwerven. Dat scheelt hem een hoop denktijd, dat zelf inschakelen. Maar wees niet bang, waarde nietsnut, hij verwacht niet van u dat u ook daadwerkelijk opstaat om er iets aan te doen! Als u te besodemieterd bent om zelfs maar op te staan om hem in te stellen, dan gebruikt u toch gewoon de afstandsbediening? Die past overigens keurig in een daarvoor bestemd vakje aan de bovenkant van de stofzuiger. Volle bak? Kwestie van filter en bak losmaken, leeggooien, bakje omspoelen, met de borstel over de filter heen en terugplaatsen. Klaar. Geen gedoe met zakken en andere kostbare en onhandige toestanden, zo simpel en economisch als het maar kan. Het enige dat u nog hoeft te doen is de chipskruimels van uw schoot af te vegen, netjes op de vloer.

Video :Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL