DUOPACK KOPPELBARE ROOKMELDERS

Foto DUOPACK KOPPELBARE ROOKMELDERS
Van € 44,95
Voor € 16,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Overal gewaarschuwd bij brand

VAN 44,95 VOOR 16,95 ( +5,95 )

Even met een open deur in huis vallen hoor, op deze eerste werkdag van de week: rookmelders redden levens. Maar dat is het 'm nou net met deuren: ze staan niet altijd open. Dus als u braaf een rookmelder in de woonkamer hebt hangen en de pleuris breekt uit, dan kan het zo zijn dat u op de slaapkamer lekker door blijft knorren omdat u wegens dichte deuren het alarm niet hoort. Voor u het weet slaapt u eindeloos door. Een beginnende brand in de garage is nog verder weg en niet te detecteren vanuit huis. Waar dan ook in huis een brand opsporen, hoe doet u dat?

Zo doet u dat!
Rookmelders ophangen die met elkaar communiceren. Waar dan ook in huis en in de nabijgelegen ruimtes (schuur, garage) plaatst u de melders. Zodra er ergens brand gesignaleerd is gaan alle alarmen in huis af – u wordt zeker gewekt! Aan het rode of groene LED lampje kunt u vervolgens aflezen waar de haard van het vuur zit. Minimaal twee in huis dus, maar liefst een melder in elke ruimte. Tot op 40 meter afstand kunt u een cluster rookmelders met elkaar in verbinding stellen, met hun eigen gecodeerde signaal (dus nooit 'last van de buren').

Veilig en voordelig
Die twee sluiten elkaar niet uit. U hoeft geen beveiligingsbedrijf in de arm te nemen om goed gewaarschuwd te worden bij brand, dit systeem werkt prima. Simpel, veilig, en nauwelijks onderhoud – een testje per maand en een twee keer per jaar met de stofzuiger erlangs. Klaar. Ze werken op batterijen. Zijn deze bijna leeg, dan wordt u gewaarschuwd door een piep-signaal. En vandaag zijn ze bij ons ook nog eens voor een extra veilig prijsje in de aanbieding.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL