DUNE B1 MEDIA- EN BLU-RAY SPELER

Foto DUNE B1 MEDIA- EN BLU-RAY SPELER
Van € 349,00
Voor € 229,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Koning onder de Media Players

VAN 349,00 VOOR 229,95 ( +5,95 )

Of men zegt bijna niks over dit apparaat, óf het wordt een epistel van drie kantjes. De fabrikant introduceert hem als volgt in één regel: “de Dune HD Smart B1 is een alles-in- één oplossing voor beeld- en geluidweergave die een universele HD media player met een moderne Blu-ray disc player in hetzelfde apparaat samenvoegt.” Vervolgens sommen ze een rij specs op. En wat kan men ook anders bij deze apparaten? Doorbrieven wat anderen erover zeggen:

Zegeltjes erbij?
Ja graag! Als apparaten met zegeltjes komen betekent het vaak dat ze het goed doen. En deze mediaspeler valt op alle continenten erg in de smaak bij testers van consumenten apparatuur, vakbladredacteuren, branche organisaties en wat al dies meer zij. De één na de ander bestempelt de Dune HD Smart B1 als best getest, beste koop en hij is wereldwijd winnaar van jaarlijkse prijzen. Zijn veelzijdigheid en kwaliteit in zowel hardware, afwerking als weergave verwarmde het technische hart van menig streng jurylid.

Bijna alles kan...
Zoals bijvoorbeeld films in MKV formaat bekijken met Dolby True HD Sound. 24 Bit / 192 Khz Muziek afspelen ook. Muziek afspelen onder een dia slide show is zo ongeveer het enige dat hij niet kan en de verwante webservices schijnen een beetje dunnetjes te zijn – maar dat zijn dus punten waar maar een paar mensen over struikelen. En wat ‘ie nog niet kan, doet ‘ie in de nabije toekomst wel, want er is al aangekondigd dat men er een nieuw moederbord in kan knallen en ook de webservices worden een stuk uitgebreider met de nieuwe firmware update. Bijvoorbeeld. Sowieso is dit apparaat gebouwd op uitbouwen met (externe) modules, zodat u een fikse tijd vooruit kunt met deze aanschaf. Zo dan! Veel plezier met het lezen van de specs!

In de bij verkoop
Met alleen de Blu-ray speler en de mediaspeler zijn we er nog niet. Deze ultieme mediaervaring kan alleen compleet zijn met een harde schijf daarbij. De unit voor de HDD is precies hetzelfde omhulsel als het basisstation en kan doormiddel van de daarbij meegeleverde brackets naadloos gekoppeld worden. Enige wat nog rest is er een dikke harde schijf in te schuiven. Omdat wij natuurlijk altijd grote harde schijven willen hebben voor onze mediaspelertjes, bieden wij vanzelfsprekend vandaag ook een paar stevige harde schijven aan, zodat u altijd genoeg ruimte heeft voor al uw films, muziek en foto's.We bieden de HDD extension module aan compleet met een harde schijf van twee Terrabyte!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL