DIRT DEVIL TWINFINITY

Foto DIRT DEVIL TWINFINITY
Van € 229,00
Voor € 89,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Kan stofzuigen zowaar leuk worden?

VAN 229,00 VOOR 89,95 ( +5,95 )

Of stofzuigen ooit een klus wordt waar een mensch naar uitkijkt valt te betwijfelen, maar de DirtDevil Twinfinity is in gebruik in ieder geval een verademing vergeleken bij het zuigtuig waar de huishoudmarkt mee bezaaid is. Die onhandige kattenbakken op vastdraaiende wielen met slangen die maar één kant op willen – de andere kant. Snoer oprolsystemen die er na een jaar de brui aan geven en afhankelijk van stofzuigerzakken die ten eerste een vermogen kosten en ten tweede na een tijdje nergens meer te vinden zijn. Het doet u vermoeden dat het ontwerp van alle gangbare modellen het werk is van een kluwe sadisten die ons in de ergonomische malaise wil storten.

Dat kan anders
Dat kan op de DirtDevil manier. DirtDevils zijn stevige stofzuigers van kwaliteit, die hoeft u niet om de drie, vier jaar om te wisselen. Ze zijn gemaakt om gerepareerd te kunnen worden. En lekker snugger in design. Getekend en gebouwd door mensen die zelf ook moeten stofzuigen, zo lijkt. De Twinfinity heeft een 1600 Watt motor en een stofbak van 2,5 liter. Vol? Het display geeft een charmante knipoog en u leegt hem zo. Met een actieradius van 8,5 meter zijn de meesten onder ons met één keer parkeren in de huiskamer klaar. Scheelt rugklachten.

En hij is zo compact…
Zo klein zo fijn, een blokje dat nergens achter blijft hangen, stevige wielen goed weggewerkt, slang aan de bovenkant, draait nog flexibeler dan de kop van een uil. Mooi spul. Wordt geleverd met vier mondstukken, dus welk oppervlak dan ook, de Twinfinity zuigt schoner – vandaag, morgen, volgend decennium. Hij kan wel even vooruit, zeker door die filter voor de motor die alle schadelijke troep tegenhoudt. Zo schoon te maken, koekie. Kruimelig koekie. Een pak vol kruimelige droge koekies! Woest verorberd boven een dichtgeknoopte pers… Maakt niet uit, knabbel lustig met je mond open; we hebben Dubbel D in de kast. Oh ja, voor minder ook nog. Even met volle bek de andere helft bellen en bestellen…

Tot morgen!


Dagaanbieding in je E-MAIL