Dirt Devil Handstofzuiger

Foto Dirt Devil Handstofzuiger
Van € 4,00
Voor € 99,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Snoerloze handstofzuiger + 4 hulpstukken

VAN 99,00 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Kruimeldief is het woord er niet echt voor, ook al is de aanbieding van vandaag een Dirt Devil. Het is een afgezwakte vertaling, zeker met de ervaring van de kruimeldieven van vroeger in het achterhoofd. De Vii Vac is een handstofzuiger. Zonder kabel, zonder stofzuigerzak en zonder moeite: ideaal voor de kleine reiniging tussendoor met echte zuigkracht en een opname capaciteit van 0,3 liter. En nooit zakken vervangen, want een vol reservoir gooit u eenvoudig leeg. Handig, krachtig: ideaal.

Design en functionaliteit in één
De Vii Vac wordt geleverd met drie opzetstukken: een plintborstel voor kleine oppervlakken, een kledingborstel en een meubelborstel. Erg handig voor de huisdierenbezitters onder ons dus. Het opladen duurt een heel rappe tien minuten waarna u weer alles dat onder schoenen knispert en in hoekjes neerdaalt moeiteloos verwijdert. Het scheelt zoveel in het dagelijks leefbaar houden en dan hebben ze er ook nog eens een stoer modelletje van gemaakt. Stofreservoir vol? Makkelijk van buiten te zien door het venster!

Hij is zo handig als hij klinkt
Het is afgelopen met de oude generatie kruimeldieven. Die wilden niet, die werkten niet, die leken praktisch maar bleken koppijn. Gelukkig hebben de industrieel ontwerpers het goede idee niet laten vallen en een versie van formaat gemaakt. Met de DirtDevil Vii Vac bent u echt zo handig uit als u zich voorstelt door de verbeteringen die een jaar of twintig met zich meebrengen. En vandaag voor veel minder in de aanbieding dan waar dan ook. Er wordt hier zoveel opgeruimd deze week!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL