DIRT DEVIL EXCELL TURBO

Foto DIRT DEVIL EXCELL TURBO
Voor € 119,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Super zuigkracht voor super prijs.

VAN 119,95 VOOR 69,95 ( +5,95 )

Kent u die televisie serie nog, Home Improvement? Die sitcom over die klusshow presentator, ze draaien hem vast nog wel ergens op één of ander B-kanaal. Die gast – zo’n eeuwige goedzak – gromde altijd hawr hawr hawr bij alles dat een motor had, hoe groot of klein ook. Een Dirt Devil als deze had zeker een grommetje bij hem losgemaakt. Uitneembare stofbak van 1,5 liter, hawr. 1600 Watt, hawr hawr. Constante zuigkracht door multicyclone technologie. We zouden u niet kunnen vertellen maar het klinkt alsof geen kruimel meer veilig is, hawr hawr hawr!

Maandag zuigt.
Nog erger dan het apparaat dat we in de aanbieding geslingerd hebben. Vandaar dat we het proberen op te leuken met vlakke personages van flauwe jaren ’90 series. Laten we het liever even handig houden hier. Eén van die hele handige dingen is namelijk dat ‘ie een plek heeft om de stofzuigerslang in te parkeren. Heel fijn! Net zo handig zijn de uitsparingen in de (grote, in stabiele cirkel kerende) wielen waar twee stuks mondstukken in passen. In totaal heeft hij er zelfs zes, voor iedere ondergrond wat en de turboborstel zuigt alle dierenharen op zijn pad op. (Hawr?)

Alles dat zuigt moet ook blazen
Dus dat doet deze Dirt Devil dan ook, en hoe! Gezonder dan de meeste stofzuigers, want deze heeft een uitblaasfilter. En hij is ook gezond voor parketvloeren. Speciale borstel, krast niet. Hebben wij meteen wat van de prijs afgezogen… sorry, dat zijn beelden die niemand op de maandagochtend kan gebruiken. Hawr.

Tot morgen!


Vandaag ook verkrijgbaar in de bijverkoop :
9-delige Dirt Devil Car Cleaning Set van € 49,95 voor € 19,95

De Dirt Devil Auto Cleaning set kan overal worden gebruikt-voor de auto en voor in huis. Met de 9 delige accesoires set kan uw interieur van uw auto optimaal worden gereinigd. De Mini Turbo Borstel is ideaal voor het eenvoudig verwijderen van alle haren uit de bekleding. Te gebruiken voor elk gewenst type en merk stofzuiger.


Dagaanbieding in je E-MAIL