DIRT DEVIL CAR CLEANING SET

Foto DIRT DEVIL CAR CLEANING SET
Van € 49,95
Voor € 17,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Past op elk merk stofzuiger

VAN 49,95 VOOR 17,95 ( +5,95 )

Onlangs een DirtDevil aangeschaft toen hij hier voorbij kwam? Vreemd hè, hoe blij een mensch kan worden van zoiets mufs als een stofzuiger. Maar dat is het ‘m nou juist. Het gaat niet echt om die stofzuiger zelf, het gaat om goed ontwerp. De eerste stofzuiger ontworpen voor de lange baan sinds de jaren ’70 (die doen het zelfs vaak nog, alleen de zakken zijn niet meer verkrijgbaar). Die snuggere, zakloze DirtDevils, onder andere, doen verlangen naar duurzaam en stevig fabricaat. Da’s mooi. Maar besteld of niet, voor vandaag hebben we een DirtDevil opzetset die zowel op DirtDevils, jaren ’70 stofzuigers en ander zuigtuig past.

Eén en al lastige hoekjes
Een opzetset voor het schoonmaken van de auto. Na de eerste ronde met de vuilniszak tegen de blikjes, flesjes, eventuele volle asbakken en andere prullen is het tijd voor de stofzuiger. En dan merkt u dat een auto heel anders schoonmaakt dan een huis. Al dat hoekjes- en nadenwerk. Vandaar deze uitgebreide set bestaande uit ten eerste een lang en flexibel opzetstuk om de lastige plekken te bereiken, al dan niet voorzien van vilt om oppervlakten te beschermen. Aan datzelfde flexibele opzetstuk kunt u ook een borstel monteren. Mocht die niet genoeg weg krijgen, dan is de Mini-Turbo Fellino borstel er nog – what’s in a name? Deze borstel rekent met het zwaardere werk zoals dierenharen af.

Grote vlakjes, kleine vakjes…
Er zit ook een plat opzetstuk bij voor de grotere oppervlakken, want met alleen de buis van de stofzuiger bent u lang bezig. Maar het hele vloermondstuk werkt ook niet in de kofferbak of op de hoedenplank. Dit mondstuk is ideaal voor zulke plekken. En voor het aller fijnste werk is er de Microfiber handschoen om het stof zelfs tussen het dashboard uit te halen. En met de twee adapters van 35-32 mm zijn de accessoires geschikt voor alle stofzuigers. Dit alles voor twee lousy tientjes. Voor de verre vooruitdenkers: Vaderdag komt er weer aan…

 > Klik op meer info voor extra foto's

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL