DIGITUS NOTEBOOK TROLLEY

Foto DIGITUS NOTEBOOK TROLLEY
Van € 69,95
Voor € 22,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Maakt zaken doen lichter

VAN 69,95 VOOR 22,50 ( +5,95 )

Vaak onderweg met de computer? Dat is een hoop gesleep met een zware tas, zeker als u ook nog eens heel wat andere spullen mee te nemen heeft – telefoon, agenda, papieren documenten, schijven etc. Een schoudertas wordt tegen het eind van de dag steeds zwaarder en daarbij verfomfaait het de kleding die u draagt. Dat moet anders kunnen. Niets zo handig als een tas op wielen, niet alleen voor de vakantiebagage maar dus ook voor de dagelijkse werklading. Deze Digitus Notebook Trolley biedt ruimte aan een notebook van maximaal 39 bij 30 centimeter – 15,4 inch. Kleinere notebook? Kan ook; de dividers aan de binnenkant garanderen ook veilige opbergmogelijkheid voor kleinere laptops.

Goed gereedschap is het halve werk
Aan de buitenzijde is hij gemaakt van hoogwaardige CosmoTex, waterproof en vuilwerend. De trolley is stevig gevoerd met nylon stof voorzien van ingeweven motief. Hij heeft een comfortabele, gevoerde greep en een flexibele gewatteerde draagband – voor het geval u een lange trap af moet of er toch voor kiest om even te dragen in plaats van te rollen. Deze band is makkelijk verwisselbaar. De trolley zelf heeft een stabiele telescoopsteel (schuift makkelijk in en uit) van aluminium – stevig en licht – en zijn plastic support doppen garanderen waar dan ook een stabiele stand. De wieltjes draaien op stevige kogellagers en massief rubberen rollen en de onderzijde is extra stevig zodat de laptop goed beschermd is tegen stoten en welke ongelijke ondergrond dan ook.

Alles kan mee!
Hij heeft vier ruime documentvakken van A4 formaat en afgeschermde vakjes voor mobiele harde schijf en telefoon. Daarbij heeft hij ook nog een penhouder en een clip voor USB sticks zodat u die niet in de drukte van uw tas kwijtraakt: alles mee en netjes georganiseerd, u kunt er zo bij. Heeft u zelf al een grotere reistrolley voor het echte lange afstandswerk? Dikke kans dat hij daar ook op gezet kan worden (op de Belkin Weekend Trolley bijvoorbeeld). De Digitus Notebook Trolley voldoet aan de internationale normen voor handbagage. En wij voldoen weer aan de verwachting met het leveren van een zeer scherpe deal want we zitten weer rond een derde van de winkelprijs. Da's fijn op reis!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL