DELL ALL-IN-ONE WIRELESS PRINTER

Foto DELL ALL-IN-ONE WIRELESS PRINTER
Van € 89,95
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Complete Draadloze CopyShop voor thuis!

VAN 89,95 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Hebben wij vandaag even een mooie printer in de aanbieding! Natuurlijk print hij documenten – in elk denkbaar formaat, dubbelzijdig, liggend of staand op A4, in spaarstand of full range; alles naar gelang de wensen. Een supersnelle 33 pagina’s per minuut, betrouwbaar en vanaf elke plek in uw netwerk (want met geïntegreerde draadloze 802.11b/g-kaart) – u kunt de printer zelfs op zolder of in de garage zetten als uw set up het toestaat! En met zijn optische tekenherkenning print u gescande documenten uit zonder ze eerst over te hoeven typen, want hij komt met OCR FineReader Sprint-software.

En dan de foto’s…
Fijnkorrelige kwaliteit en vloeiende kleurovergangen op fotopapier naar keuze. Met of zonder rand, staand of liggend; wat u wilt en direct in te lijsten. Tot foto’s van 22 x 28 cm. Zo op te halen vanaf geheugenkaarten, USB schijven en camera’s (met de apart verkrijgbare Nano Bluetooth Class 2 Dongle Network Adapter aansluitbaar op de PictBridgeTM USB-poort aan de voorzijde). Draadloos dus! En de USB-kabel voor de initiële installatie wordt alvast meegeleverd. Handig.

En zo groen!
Geen aparaat kan meer verkocht worden zonder dat er een groen stickertje op zit en deze printer is geen uitzondering. Met spaarstanden in inktgebruik en stroomverbruik, en zuinigheid ten top, zelfs in standaardmodus. En om de groene ridders onder ons tegemoet te komen stelt Dell u in staat uw oude vervuiler in te ruilen zodat die niet zomaar aan de straat gezet hoeft te worden, maar naar behoren verwerkt wordt. Dell biedt u ook gratis antwoordenveloppen zodat u uw inktcartridges kunt recyclen. Moet u wel even naar de website, www.dell.com/earth. AEEA, Energy Star® en RoHS staan Dell toe om hun logo’s te voeren, dus aan de normen wordt ruimschoots voldaan!

En die beroemde Dell Support afdeling…
Voor inkt en al uw vragen. U komt sowieso nooit zonder inkt te zitten dankzij het Dell Ink Management System™ (DIMS) dat het inktniveau in de gaten houdt. Nieuwe inkt bestelt u eenvoudig online, wanneer u maar wilt. De Dell Inkjet Printer V313w bevat een zwart inktpatroon met standaardcapaciteit voor eenmalig gebruik (21-reeks) en een kleureninktpatroon met standaardcapaciteit voor eenmalig gebruik (eveneens 21-reeks). Voor technische support zijn daar de overzichtelijke Dell forums en deze V313w All-In-One printer wordt geleverd met 1 jaar beperkte hardwaregarantie plus 1 jaar Advanced Exchange Service. Die dekking kunt u zelfs uitbreiden naar 3 of 4 jaar. En dan deze hele Dell mik-mak met 1DayFly korting. Goeie deal, al zeggen we zelf. Check de specs en sla uw slag!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL