DANTAX PRO 3 SPEAKERS

Foto DANTAX PRO 3 SPEAKERS
Van € 399,00
Voor € 149,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

High End Speakersset van Deens Top Design

VAN 399,00 VOOR 149,95 ( +8,95 )

Vandaag in de aanbieding: Super Deense Degelijkheid. Ze hebben wat met audio, die Denen. Verrassend veel merken komen er vandaan. Maar ze hebben niet allemaal de naamsbekendheid die ze verdienen. En dat is dan weer voordelig voor u, want dan betaalt u niet voor de naam. Alleen voor die Degelijkheid dus. En voor het Design, want voordat we op het geluid van deze speakers ingaan: ze zien er wel heel møøi uit! Hoog op de poten en strak in de lak, aan weerszijden van uw AV set up staan ze als de lopers op het schaakbord. Dat heeft gewoon iets.

Genoeg over het uiterlijk!
Wat zit erin? Een woofer met een glasvezel Cone van 5.25” met aluminium phase plug - en dat is dan weer een dingetje in je speaker dat de geluidsgolven bij hun lurven vat en recht de speaker uit laat komen in plaats van alle kanten op. Wordt het allemaal mooi helder van. Geen vervorming. Fijn! De tweeter is een 1” soft dome. En die soft dome is prettig voor het geval u de speakers zonder cover neerzet. Mocht vriendenkroost het namelijk noodzakelijk vinden om venijnige klauwtjes in uw speakers te planten, dan is de kans klein dat er een gat ontstaat. Hij beweegt namelijk mee. Fontanellen ook, maar dat is weer een heel ander verhaal…

Klinkt lekker
Zowel de speakers zelf als het prijsje waar wij ze vandaag voor hebben. De drivers in deze 2-weg speakers nemen het frequentiebereik van 50hz tot 20khz voorbeeldig op zich, de frequentierespons van de kasten volledig benuttend. En dan hopen wij dat u de korting die we bij deze aanbieding geregeld hebben ten volste benut. Tripje langs de audiozaak in de pauze om zelf te horen dat we geen onzin verkopen, maar heel scherp geprijsde klasse speakers.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL