ContourHD 1080p GPS

Foto ContourHD 1080p GPS
Van € 499,95
Voor € 349,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 499,95 VOOR 349,95 ( +5,95 )

De meeste trouwe 1DayFlyers – bekend met de nieuwste en tofste speeltjes - zullen hem wel kennen, deze action cam van de bovenste plank. Zeker de extreme sports liefhebbers onder ons. Deze cam is het neusje van de zalm, zowel in technische uitvoering als in gebruiksgemak. Geen camera heeft zoveel HD opties en dan is hij nog met behandschoende klauwtjes te bedienen ook. Vandaag de nieuwste versie van de Contour, de ContourGPS. Het voegt een extra element toe aan uw prestatieopnamen; u weet op de seconde waar ter wereld u was, hoe snel u ging en hoe hoog u zat toen u die ene move maakte. Nauwkeuriger dan dit kunt u de concurrentie niet te grazen nemen!

Compleet, completer, compleet gestoord
Anders is de verzameling mogelijkheden op deze stof en water bestendige en superlichte (122 gram) HD actie cam van geanodiseerd aluminium niet te omschrijven. In zijn praktisch onverwoestbare behuizing die tegen stof, sneeuw, blubber én een stootje kan, registreert hij uw meest spectaculaire moves in top niveau HD (1920x1080) maar ook tot vijf tandjes lager WVGA (848x480). Replay in slow motion? Deze camera registreert zo snel dat zelfs uw snelste perfecte actie over minuten uitgesmeerd kan worden zonder hapering. Hij neemt actiefoto’s op door u geselecteerde intervallen, en met zijn ingebouwde microfoon en dual laser alignment heeft u de actie en het geluid altijd perfect te pakken. Beeld perfectioneren voor de bewonderaars thuis en Contour.com? Ook edit options te over bij de ContourGPS – voor zowel oog als oor. Onder de draagbare HD camera’s is dit dus niet alleen de lichtste, maar ook de meest veelzijdige op de markt.

Draagbaar is een understatement
Dit ding is erop gebouwd om in actie gebruikt te worden: hij is door het gepatenteerde TRail Mount bevestigingssysteem overal te bevestigen – van helm tot stuur. Het slide en lock mechanisme is op de meest koude piste nog makkelijk te hanteren en met de groter dan grote opname schuifknop bedient u hem zonder uw handschoenen uit te doen. De roterende lens in combinatie met de dual laser alignment zorgt voor ruim beeld zonder vervorming waarin uw actie op zijn best naar voren komt. En alles wordt opgenomen op een bakbeest van een verwijderbare interne SD kaart tot een dikke 32GB. Een oplaadbare batterij voor de makkelijk en een stille opname modus voor de sneaky shots van hen die beter preseteren als ze niet in de gaten hebben dat er een camera loopt maakt deze GPS HD action cam onweerstaanbaar.
 
Super deal mét gratis accessoires
Vandaag wordt de aanbieding door ons helemaal aantrekkelijk gemaakt door de gratis accessoires. Bij uw bestelling krijgt u van ons gratis accesoires, bestaande uit een 16 Gb micro SD, een tweede accu, een lader en een lichtnetadaptor, om uw ContourHD GPS geheel compleet te maken.

U wilt meer informatie en meer films ?
Klik op meer informatie voor extreem coole filmpjes en detail foto's. Lees ook over de mogelijke resoluties, dataopslag, de GPS funktie en bluetooth.

Tot morgen!

Demonstratie Film

Dagaanbieding in je E-MAIL