COMFORT DELUXE KUSSENSET

Foto COMFORT DELUXE KUSSENSET
Van € 69,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Puur comfort zoals U dat van Cinderella kent

VAN 69,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Al lang de kussens niet vervangen...? Dan kunt u niet door blijven tukken op uw oude hoofdkussen. Langer dan vijf jaar in hetzelfde stuk schuimrubber kwijlen iedere nacht kan niet, hoe vaak u ook uw kussensloop vervangt. Althans, dat hangt ervan af aan wie u het vraagt natuurlijk. Als de mijten die uw beddengoed bewonen verzocht zouden worden een afgevaardigde te sturen om tot de mensch te spreken, zouden we ongetwijfeld op een vurig pleidooi voor behoud van oud spul getrakteerd worden. Zoals het liefhebbers van gefermenteerde huidschilfers betaamt.

Al een beetje aan het gruwelen?
Gelukkig dat mijten niet kunnen praten. Wat ze wel kunnen, daarentegen… Goed. We weten allemaal wel waar mijten in uitblinken. Onguur volkje, zeker voor mensen met een stof-allergie. Daarom is het zachte en fijne schuim in de kussens van Cinderella omgeven met mijtwerende, dicht geweven tijk van perkalkatoen. Dat houdt ze op een afstand. De vulling zelf is van 100% gesiliconiseerde PolarAir, 700 gram in totaal.

Eén keer bestellen, twee keer slapen
Iedere bestelling betekent twee kussens, compleet met ingeweven Cinderella logo in de bies. Ze worden geleverd in luxe Cinderella Citybag. Die kunt u ook gebruiken om de kussens hermetisch mee op te bergen mochten ze niet continu in gebruik zijn. Uiteraard kunt u er ook ander textiel in kwijt. Vandaag dus deze kakelverse topmerk kussens voor een prijsje waarmee u bij dat échte Hollandsche warenhuis niet eens terecht kunt.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL