Comfort Air Topdekmatras

Foto Comfort Air Topdekmatras
Van € 179,00
Voor € 109,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Wakker worden! Slapen kan beter…

VAN 179,00 VOOR 109,00 ( +5,95 )

Een mensch heeft het niet in de gaten, want de onbewustheid ervan is het hele eieren eten, maar… slaap is ZO belangrijk! En eigenlijk ligt 90% van de slapers slechter te slapen dan nodig is. Druk op alle verkeerde plekken, overmatig verlies van lichaamswarmte en een kromme ruggengraat. Deze toplaag voor op ieder matras is aan te raden, want door het high-tech schuim ligt u stukken beter en het neemt direct uw temperatuur aan. U raakt dus ’s nachts geen warmte kwijt aan uw matras. Hij zorgt er ook voor dat u minder hoeft te draaien - verliggen moet altijd voor de knoken, maar hoe minder hoe beter want het betekent meer rust. En het ligt hemels…

NASA technologie voor in huis
Vanwege de enorme hoeveelheid G-force die ruimtevaarders ruw in hun stoeltjes vouwde, was de NASA genoodzaakt materiaal te ontwikkelen dat de botten heel zou laten tijdens de lancering. Dat is dus dit spul, visco-elastisch polyurethaanschuim. Dat bekt voor geen meter, dus in de volksmond heet het traagschuim (omdat het zo langzaam zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt na toepassing van druk, precies de eigenschap die het zo heilzaam voor het skelet maakt). In de orthopedische wereld en de gezondheidszorg deed traagschuim het al heel goed, maar nu is het dus ook voor algemeen slaapcomfort beschikbaar geworden. Gelukkig maar! En zeker in combinatie met een jersey hoeslaken verhoogt het comfort en het topdekmatras is nog makkelijk schoon te houden ook vanwege de wasbare elastisch velours hoes.

Pas op voor neppers!
Dit traagschuim werkt zo goed dat mensen het er onder elkaar enthousiast over gaan hebben. Daardoor komen er kapers op de kust die op die goede reputatie mee willen zeilen. Neppers van slechtere kwaliteit worden voor hetzelfde geld verkocht, dus kijk uit! De kwaliteit die vandaag geboden wordt – van producenten die al 20 jaar in het vak zitten - is 65 kilo per m3 dus zo’n 20% zwaardere kwaliteit dan de meeste aanbieders. Kwaliteit komt nooit gratis, maar vandaag bij 1DayFly dus weer verkrijgbaar voor een veel zachtere prijs dan elders. Ideale plek om het uit te proberen, want u weet niet wat op goed materiaal slapen is totdat u het een keer doet. Dus of u nu een weekendje weg hier bestelt of een matras; zelfde geld maar wel duurzaam heerlijk tukken! Moeilijk overtuigen via het net, maar bij dezen een zachte poging… En stel vooral vragen aan de aanwezige productexpert! 20 Jaar ervaring, te koop in 20 landen en 5 jaar garantie.


Upgrade naar een groter matras :
Bij het bestellen kunt u uw matras upgraden naar een groter model. Het wijst zich vanzelf. U selecteert een matras en kiest daaronder de maat die u wenst.
LET OP dat u net zoveel basis matrassen bestelt als upgrades. Indien u hulp nodig heeft met bestellen kunt u gerust een mailtje sturen naar :
support@1dayfly.com of bellen naar 1DayFly.com +31 (0)70 3838766.

U bestelt standaard :
1 Persoons         :  80 x 200    Van € 179,00 nu voor € 109.00

U kunt upgraden naar :
 
1 Persoons         :    90 x 200  Van € 199,00 nu voor € 129.00
2 Persoons         : 140 x 200   Van € 269,00 nu voor € 189,00
Lits-Jumeaux      : 160 x 200   Van € 309,00 nu voor € 219,00
Lits-Jumeaux      : 180 x 200   Van € 349,00 nu voor € 249,00

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL