CK One 200ml Eau de Toilette

Foto CK One 200ml Eau de Toilette
Van € 64,99
Voor € 34,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Klassieker voor een prikkie

VAN 64,99 VOOR 34,95 ( +5,95 )

Er zullen er genoeg onder u zijn die hem tot op de dag van vandaag gebruiken; de klassieker CK One van Calvin Klein. Sinds 1994 is dit al een succesnummer en de verkoop wordt er niet minder op. Het lijkt alsof Calvin Klein met deze geur de perfecte eau de toilette voor hem en haar voor iedere dag heeft gevonden. Bedoeld om niet overheersend maar licht aanwezig te zijn, met fruitige noten in de beginfase en diepere kruiden houttonen tegen het eind van de middag.

Altijd fris
De reden dat veel mensen deze al jaren in de herhaling hebben tussen de andere favoriete geuren, is het feit dat deze geur u de hele dag in een lichtfrisse wolk houdt, welke vermoeienissen de dag ook brengt. Deze geur is dan ook niet bedoeld om spaarzaam te gebruiken, het is geen zwaar parfum met een strikte limiet. CK One mixt ananas, papaya en jasmijn met groene thee en amber, afgesloten met bergamot en cardemom. Roos, violet en musk geven het een licht sensuele inslag.

Al zeggen ze het zelf…
Naar eigen zeggen was de bedoeling van CK One een geur te lanceren die puur, verfrissend en ontspannen overkwam, een intieme geur waar je dichtbij moet zijn om hem te kunnen ruiken. Daar zijn ze zeer zeker in geslaagd, gezien het succes. En vandaag bij ons voor een prikkie zodat u niet zonder zit de komende tijd.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL