CIDEKO WIRELESS KEYBOARD

Foto CIDEKO WIRELESS KEYBOARD
Van € 79,95
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Omdat ze zo super makkelijk zijn!

VAN 79,95 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Zeker in deze tijden van de groeiende computer / entertainment combi begint zo’n ding aardig onontbeerlijk te worden. Vanaf de bank uw computer besturen is erg prettig om te kunnen. Slechts je computer via VGA of HDMI op je TV aansluiten, Air Keyboard erin en klaar. Vandaag in de aanbieding het Cideko Airkeyboard. Draadloos, dus struikelen en koffiekopjes van tafel sleuren is er niet meer bij. Uit de krantenbak vissen en op schoot ermee: browsen, opvragen en werken wat u wilt. Zolang er nog geen bankstellen gemaakt worden met control units erin verwerkt, is dit de oplossing.

Snoervrij compleet
Er zit ook een draadloze muis in dit keyboard. Een 3D motion muis zelfs. Twee apparaten in één dus. Cursor besturen en keyboard commando’s onder uw vingers,op de zelfde manier als een WII controller. Hij heeft bij elkaar 80 toetsen en u kunt er alles mee. E-mails versturen, epistels schrijven, wat u wilt. En hij heeft een handige stroom bespaar functie: hij schakelt over in Power Safe Mode als u er langer dan 10 seconden niet aan zit. Beweegt u de muis of toetst u een knop in, dan is hij meteen weer paraat. Langer dan 4 minuten ongebruikt? Dan valt hij in slaap. Dan dient u de linker muisknop te beroeren om hem weer te wekken. Da’s mooi.

Compact in maat en prijs
En het hoeft allemaal niet veel ruimte in beslag te nemen, deze handigheid. Hij is een louzy 14,2cm lang, 8cm breed en een dikke 3cm hoog. That’s it! Hij doet het op 2 penlites (stroomverbruik: 2.0~3.0V, 50 uur bij constant gebruik met LED indicatie) en hij heeft een frequentiebereik van 863~870MHz / 902~968MHz, tot wel 50 meter. Hij ondersteunt alles - MS Windows 98/MS/2000/XP/Vista, Mac OS X (v10.2 of nieuwer) en Linux. Alle apparaten die een USB-keyboard ondersteunen, accepteren ook dit Air Keyboard. Dus X-Box, Playstation 3, Android Mediaspelers etc. Let op: bij deze apparaten werkt alleen het keyboard, niet de muis. Hij is dus multi inzetbaar en bij ons vandaag dus voor een prikkie ook nog. Tsja…

Videopresentatie :Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL