CANON LASER PRINTER

Foto CANON LASER PRINTER
Van € 139,00
Voor € 89,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Compacte laserprinter met automatisch dubbelzijdig printen

VAN 139,00 VOOR 89,95 ( +5,95 )

Heeft u veel tekst te printen op een dag? Dan wilt u dat het snel en goed gebeurt. Zonder haperen en zonder herrie. En dat is precies wat deze Canon biedt. Met een opstarttijd van 10 seconden en 25 pagina’s per minuut zijn er niet veel printers die sneller zijn. U hoeft niet langer te wachten totdat de printer beschikbaar is, u kunt vrijwel direct vanuit de besparende slaapstand (slechts 1,4 watt) aan de slag. Zo hoeft de printer niet de hele dag met vol verbruik paraat te staan. Opstarten en printen.

En zo stil…
Hij heeft geen ventilator. Dat heeft hij namelijk niet nodig omdat er niet genoeg hitte in het gebruik gegenereerd wordt. Daarom is hij zo lekker stil. En dat is fijn als u aan het werk bent in dezelfde ruimte. Als u veel te printen heeft op een dag, is een stille printer een verrassend rustgevende factor in vergelijking met ventilator gekoelde printers. Daarnaast heeft hij een in een oogwenk te vervangen en onderhoudsvrije All-In-One cartridge en een ruimtebesparend ontwerp dat op ieder bureau past. Daarbij kan hij 250 vel kwijt in zijn Multi-purpose lade, automatisch dubbelzijdig geprint.

Voor thuis of klein kantoor
Al met al is het een erg praktische en betrouwbare printer voor intensief gebruik thuis of op kleine kantoren. Met een printresolutie van 2400 bij 600 dpi is hij haarscherp en uitermate geschikt voor documenten met gedetailleerde afbeeldingen. U sluit hem eenvoudig aan via de USB 2.0 hi-speed poort, dus zeer makkelijk in gebruik. En vandaag bij ons voor de kleinste prijs te bestellen.

Compact en ruimtebesparend
Deze ruimtebesparende, betaalbare zwart/wit laserprinter is perfect voor persoonlijk gebruik - thuis of op een klein kantoor. De printer is voorzien van automatisch dubbelzijdig printen, maar is toch zeer compact en past makkelijk op het kleinste bureau.

Productiviteit en prestatie gaan prima samen
Profiteer van indrukwekkende laserprintsnelheden van 25 ppm. Met Canon's Quick First-Print-technologie wordt de printer snel geactiveerd vanuit de slaapstand en heeft het een korte opwarmtijd van slechts 10 seconden na inschakeling. De eerste print is beschikbaar in slechts 6 seconden, zodat je nooit meer een deadline hoeft te missen.

Automatisch dubbelzijdig printen
Voeg extra professionaliteit toe door automatisch te printen op beide zijden van een document en gelijktijdig papier te besparen.

Uitzonderlijke laserkwaliteit
Dankzij een printresolutie van maximaal 2400 x 600 dpi en automatische beeldverfijning print je de scherpste en helderste tekst en de meest gedetailleerde afbeeldingen. Canon's MS-toner (Magnetic Spherical) is speciaal gemaakt om altijd optimale printresultaten te leveren.

Efficiënt en stil
In de slaapstand verbruikt deze energiezuinige printer slechts 1,4 watt. Met de handige stroomschakelaar aan de voorzijde kun je de printer eenvoudig uitschakelen en zo de energiekosten nog verder terugbrengen. Dankzij het systeemontwerp zonder ventilator is de i-SENSYS LBP6200d stil in de stand-by modus en vrijwel geluidloos tijdens gebruik, zodat je je ongestoord kunt concentreren op je werk.

All-in-One cartridge
De All-in-One recyclebare cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije bediening en een voortdurend hoge uitvoerkwaliteit. Binnen enkele seconden kun je de compacte cartridge vervangen door een originele Canon-lasercartridge en dan is de printer weer zo goed als nieuw. Deze cartridge bevat de toner, drum en schoonmaakeenheden.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL