Buffalo JustStore 2TB USB2 Harddisk

Foto Buffalo JustStore 2TB USB2 Harddisk
Voor € 199,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Monster opslag voor mini prijs..

VAN 199,00 VOOR 99,95 ( +5,95 )

Het is maandag. Het is de eerste maandag van december. Koud en de post Sint Nicolaas blues loeren u aan vanonder het koffieautomaat. En dan ook nog eens niks spannends op 1DayFly. Alleen iets handigs. Alles is weer gewoon, de magie is op. Saai. Maar weet u, voor het saaie is ook een hoop te zeggen, want zolang het saai is, gaat er in ieder geval niks mis. En gaat er onverhoopt toch iets mis, dan hebt u mede dankzij onze saaie maandagaanbieding van vandaag alles in de back up (en wij hebben het record ‘prop de letter A zo vaak mogelijk in één zin’ tussen neus en lippen door gebroken. Taart!)

Hij maakt niet eens herrie
Hij is ventilatorloos, dus hij produceert niet eens geluid. Staat daar maar een beetje stil te wezen, deze data trommel. En uw elektriciteitsrekening zal door de Buffalo ook geen spannende curves tonen, want hij spaart energie in het gebruik. Installeren vergaat u compleet zonder ruimte voor een opluchtende vloekserenade, want hij komt met auto-installation. Avontuurloze plug ‘n’ play. Hij discrimineert ook niet; is zo op PC of Mac aan te sluiten, dus hij maakt nooit eens ruzie. En omdat ‘ie via USB zijn voeding krijgt, struikelt er ook nooit eens niemand over de kabel. Louter betrouwbare opslag.

Altijd weer die korting… *zucht*
Hoor - zelfs de eerste maandag van de maand sirene is op tijd! Regelmaat alom. Terwijl u de pepernootkruimels uit de hoek veegt en de proppen papier in de vuilnisemmer aanstampt, wacht deze Buffalo met 2 terra bytes aan ruimte op u en al uw back ups, films, foto’s. Natuurlijk met diezelfde, on-originele, ondertussen ook aardig saaie 1DayFly korting.

Tot morgen..!

Dagaanbieding in je E-MAIL