BUFFALO 4TB NAS

Foto BUFFALO 4TB NAS
Van € 379,00
Voor € 199,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Buffel voor de prijs van een kalf

VAN 379,00 VOOR 199,95 ( +5,95 )

Als u eraan dacht om een netwerk in huis aan te leggen, waarom dan niet meteen de wereldleider onder de NAS apparaten voor een prikkie? En als u daar nog niet aan dacht, mogen wij u dan met wat agressieve verkooptechnieken op dat lumineuze idee brengen? Dit apparaat trekt namelijk een kar van 4TB, twee keer 2 voorgeïnstalleerde terrabytes. Dat betekent dus een ongekende performance met beschikking over 4 hele TB's, of 2TB ruimte met even zo grote automatische backup. Raid 0 of 1 geschikt, en Standard trouwens ook. De Buffalo NAS is een multimedia netwerkopslag oplossing voor thuis of op kleine kantoren in de top van zijn klasse (kijk maar naar al die prijzen die hij ieder jaar wint).

En nog makkelijk ook
Te installeren via een webinterface, dus alle hulp is voorhanden. Hij heeft al een ingebouwde PHP en MySql. Hij kan overweg met alles en iedereen, zowel uw (oude) PC als Apple – sterker nog, hij ondersteunt Apple Time Machine (multiple clients), Apple Bonjour en iTunes. Download u veel? Dan is het fijn als u Mac of PC kunt uitschakelen tijdens het verzamelen, en met de Bittorrent ondersteuning die deze Buffalo heeft is dat mogelijk. Wilt u vervolgens al die films en muziek afspelen, dan streamt hij het moeiteloos naar de DLNA of UPnP gecertificeerde locatie die u prefereert. Via het internet? Kan, met de WebAccess feature bent u zo online. Switchen tussen de twee schijven is een koekie met de Quick Swap die op het voorpaneel ingebouwd is.

Ook nog...
Het houdt niet op met dit ding. Voor de complete rits moet u toch echt even de specs bekijken, want het houdt niet op, maar we wijzen u even op wat handige features. Zoals de topprestatie tot 40MB en de Active Directory Support – die als een Client binnen een Active Directory domein functioneert zodat de LinkStation™ Duo de domain users en groups kan gebruiken. En een Apache web server, ook nog, met alle tierelantijnen en modules erop en eraan. Wordt de tent leeggeroofd? Niet huilen, alles staat op de NovaBACKUP – op de losse werkstations zelf en als die ook weg zijn nog altijd online met vijf bijgeleverde professionele licenties. Zo weer aan de slag. En ga zo maar door, u heeft in ieder geval twee jaar garantietijd om alles brokkenloos uit te zoeken. Overtuigd?

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL