BLUETOOTH MULTIPOINT CARKIT met ZONNEPANEEL

Foto BLUETOOTH MULTIPOINT CARKIT met ZONNEPANEEL
Voor € 79,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

mr.HANDSFREE Blue Solar Carkit

VAN 79,95 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Dat vinden we leuk, goed ontworpen dingen verkopen waar een mens wat aan heeft voor warme prijsjes. Van dat spul dat super handig is en het leven een stuk makkelijker maakt. Vandaag hebben we zo’n stukje simpel geluk in de aanbieding waarvan ook de jury van de Design Awards het voor het komende jaar over eens was: de Mr Handsfree (what’s in a name?) Bluetooth Multipoint Carkit. Dat betekent: Multi-pairing tot 8 mobiele telefoons, Multi-point tot 2 telefoons, spaarzame batterij aan zonnepaneel en perfect geluid.

Hoe dat zo?
Multi-point technologie. Wij zijn verkopers, geen hard- en software ontwikkelaars, dus niet gaan doorvragen naar de ins en outs, maar het houdt in ieder geval in dat u tegelijkertijd 2 mobiele telefoons kunt verbinden en gebruiken. Beppen met z’n drieën dus. En dan kan hij ook nog Multi-pairen met acht andere bluetooth apparaten in de presets. Hij kan dus met meer, maar er passen er acht in zijn automatische lijstje. Dus acht telefoons voor het grotere groepen werk of welk ander bluetooth apparaat dan ook. Schakelt al naar gelang de ingegeven wensen. Handig!

Here comes the sun!
En hij komt nog met een zonnepaneel en gepatenteerde super zuinige batterij ook, dus dat betekent één keer die tong flink door de zuignappen roeren en op de voorruit plakken; altijd een volle batterij – tenzij u het heel gortig maakt met uw geklets natuurlijk, dan zal hij ooit een keer aan de autolader of laptop moeten (USB zit er namelijk ook aan). U kunt in ieder geval 6 uur achter elkaar praten. Een mens moet er niet aan denken… Soit. Toch ook handig.

Het oog en oor willen ook wat
De geluidskwaliteit is goed; u ontvangt gesprekken kraakhelder – onovertroffen zeggen de makers zelf. Dat kunnen wij dan weer niet bewijzen, maar het feit dat hij de Design Award 2011 heeft gewonnen zal vast ook daar wat mee te maken hebben. En kijk nou eens naar het ding, het is niet eens lelijk (terwijl navigatie systemen altijd onooglijk zijn, vreemd). Glanzend zwart met een chroomkleurig randje, heel net ontwerp. En een heel net prijsje. Een meepakker voor een ieder die vaak onderweg is en meer dan één telefoon heeft.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL