Bjorn Borg Boxershorts voor M/V

Foto Bjorn Borg Boxershorts voor M/V
Van € 44,95
Voor € 25,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Two-Pack verrassingspakket

VAN 44,95 VOOR 25,00 ( +5,95 )

Verrassing! Bestel een pakket van deze Björns, dames of heren, en u krijgt een verrassingskleurtje thuisgestuurd. Per bestelling twee onderbroeken met de beroemde naam om het middel. Doet u het niet om de merknaam, dan om de pasvorm en de kwaliteit, want van Björn worden billen blij. Alle materiaal natuurlijk en van de beste kwaliteit. Valt niet met een wasbeurt of drie uit elkaar en de kleuren blijven mooi, ver voorbij het huidige seizoen. Alles superzacht en goed afgewerkt. En vandaag dus voor veel minder.

Niet blij verrast?
Als u niet blij bent met de kleurtjes en de patronen die u binnenkrijgt, dan kunt u de ongeopende verpakking gratis terugsturen, en krijgt u een nieuw verrassingspakket. Daar doen wij niet moeilijk over. En nu we het toch over verrassingen hebben; we brengen u graag deze cadeautip. Iemand in de buurt jarig binnenkort? Waarom geen verrassingspakket van Björn?

Zo’n goeie deal? Oude collectie zeker...
Dat dachten wij dus even van niet! Hou de ogen maar open in de winkels voor deze prints. Als ze er niet liggen is het omdat ze er nog niet zijn. We zijn terecht trots op wat we weten te ritselen. Voor de kids hebben we dit keer helaas niks, maar we gaan er wel vanuit dat de maatjes XS ook geschikt zullen zijn voor uit de kluiten gewassen kinderderrières of juist bescheiden puberbipsjes. Kijk tussen de matentabel wat wat is en doe er uw voordeel mee!

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL