BH50D BLUETOOTH HEADSET DUAL MICROFOON

Foto BH50D BLUETOOTH HEADSET DUAL MICROFOON
Voor € 29,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Nooit woorden tekort, altijd handen vrij!

VAN 29,95 VOOR 14,95 ( +5,95 )

Het kan zo handig zijn, kunnen telefoneren zonder uw handen te hoeven gebruiken. En dan ook nog eens geen snoertje in de weg. Lang leve Bluetooth. En we hebben vandaag een hele mooie in de aanbieding, met zijn strak glanzende zwarte finish: de Bluechip Headset met Dual Microphone. Handige daarvan is dat u met meerdere telefoons in de weer kunt, ook zonder uw handen te hoeven gebruiken. Prive- en werktelefoon gescheiden bijvoorbeeld.

Multipoint
Zo heet dat dan, multipoint koppeling. En die Dual Microphones produceren helder geluid. U bent perfect verstaanbaar en u hoort degene met wie u belt luid en duidelijk. Komt door de echo- en ruisonderdrukking. Geluiden uit de omgeving worden flink weggepoetst. Hij is ergonomisch vormgegeven, dus ook al moet u hem lang dragen, hij blijft fijn zitten.

Kletsen maar!
Hij kan tot 5 uur babbelen aan voordat hij weer aan de lader moet. Standby houdt hij het een indrukwekkende 100 uur vol. Doorgaans kan hij een gemiddelde werkdag dus geheel zonder opladen aan. Het opladen zelf doet u met een micro-USB. Dus voor mensen die altijd onderweg zijn of juist op één plek blijven zitten is hij geschikt. En deze Dual Mic hebben wij vandaag voor de helft.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL