BELKIN SPANNINGSBEVEILIGER

Foto BELKIN SPANNINGSBEVEILIGER
Van € 39,90
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voordelig beveiligd tegen stroompieken

VAN 39,90 VOOR 19,95 ( +5,95 )

U dacht dat alles uit het stopcontact pluggen bij onweer voldoende bescherming was voor uw apparatuur? Mooi niet dus, want blikseminslag is niet de voornaamste oorzaak van beschadiging aan uw kostbare spul. En spanningsstoten ook niet. Het merendeel van de onherstelbare stroomtikken wordt uitgedeeld door het simpelweg aan- en uitschakelen van doe-het-zelf gereedschap. Dat kan namelijk elektrische onbalans veroorzaken en dan is het al gauw gebeurd. En repareren wordt dan vaak erg lastig - dus duur. Liever beveiligen tegen netvervuiling en spanningspieken, zeker nu het u zo makkelijk wordt gemaakt.

Ze noemen hem revolutionair

Vroeger was iets dat revolutionair was nog mensch. Met een petje op vaak. Liefst ook nog een sigaar in een mondhoek. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Shampoo is revolutionair. Sommige vlekkenverwijderaars ook. En zo hebben de makers van dit ding eveneens het woord revolutionair in de beschrijving gezet. Wij op 1DayFly HQ vinden hem gewoon heel erg goed gemaakt: stevig, betrouwbaar en handig. Met geavanceerde componenten, materialen van topkwaliteit en betrouwbare schakelschema's. Door en door getest. Blokt binnen een nanoseconde alle pieken. Verwerkbaar in elke configuratie. En ze hebben er ook al 38 miljoen van verkocht, dus ze zullen inderdaad leveren wat ze beloven. Het is wat constructie, vermogen en veiligheidsnormen betreft de beste spanningsbeveiliger die u kunt kopen. Dat is niet revolutionair, da’s gewoon goed spul. Kwaliteit.

Zware kwaliteit
Hij heeft een verzwaard uitgevoerde handgreep voor gemakkelijk vervoer en ophangen en komt in een slagvaste metalen behuizing. De kabel (eveneens verzwaard en 2 meter lang!) kunt u netjes om het apparaat heen wikkelen als u hem even niet gebruikt of moet vervoeren. Met de rubberen SocketSafe™ kapjes zijn de niet gebruikte (en overigens tegen overspanning beveiligde) stopcontacten beschermd tegen stof en vuil - om van klauwtjes, snaveltjes, tandjes en vingertjes niet te spreken. Het indicatielampje voor spanningsbeveiliging laat u weten of hij correct werkt of niet. Dit ding heeft absorptievermogen: met zowel een hoge Ampere als Joule waarde tegen de onverwacht hoge spanningspulsen, -stoten en inslagen. En dan heeft hij ook nog een terugstelbare stroomonderbreker van 10A. Wij gaan het vervolgens vertikken te zeggen dat we er een schokkende korting op gegooid hebben. Nee. Doen we niet. Te flauw. Zeg maar een revolutionaire korting. Klinkt spannenderder.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL