BAND HERO SUPER BUNDLE PS3

Foto BAND HERO SUPER BUNDLE PS3
Van € 199,95
Voor € 99,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De hele band voor een stukje van de prijs

VAN 199,95 VOOR 99,95 ( +8,95 )

Van de makers van Guitar Hero komt nu de opvolger: Band Hero. Om echt goed in te worden of om veel aangeschoten uurtjes lol mee te trappen; het kan allemaal. Er is in ieder geval veel muzikaal plezier te beleven met de Band Hero Super Bundle. Inclusief drumkit, gitaar en microfoon aan de slag en zang. Waarom nog air drummen en gitaren als het ook mét materiaal (en gezelschap) kan? Al die nummers die u uit uw kop kent meespelen en meelallen, met z’n allen. Meedoen of toekijken; de gein is even groot!

Spelen of spelen
Met Band Hero kun je beter leren spelen – er zitten veel individuele vaardigheidsspelletjes tussen die je motoriek en ritmegevoel echt wel een flinke tik bijschaven – of je kunt tegen een ander spelen. Dus of het je nu te doen is om spel of om het spel, zeg maar - spelen is altijd leuk. Band Hero is er voor iedereen, beginners of flink gevorderden; het spel gaat net zo lang mee tot dat het tijd is om een instrument aan te schaffen! Van samen hits spelen met het hele gezin zonder al te heftige fouten tot stiekem bloedserieuze karaoke…

Meedoen!
Een hele rits nummers die u en de kids kennen van de radio zitten in de playlist en u stelt zelf uw favoriete band samen. De spelletjes draaien om muziek, maar meer nog dan dat om meedoen en loskomen. Gegarandeerd uren lang plezier in de huiskamer: live in concert of uitpuffend op de bank luisterend naar de kapriolen van de rest. En dan nog voor een fractie van de prijs die u er in de muziekwinkel voor betaald. Meepakken voor de kerstvakantie!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL