AKG K430 HOOFDTELEFOON

Foto AKG K430 HOOFDTELEFOON
Van € 89,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Scherpe deal on the move

VAN 89,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

De nummer 1 voor onderweg.
De op het oor gedragen AKG K 430 heeft een ingenieuze opvouwbare hoofdband, levert hoge prestaties over een uitzonderlijk breed dynamisch bereik en is voorzien van een geïntegreerde volumeregelaar. De gesloten geluidsschelpen houden vanzelfsprekend het meeste achtergrondgeluid buiten en zorgen voor een meer ontspannen luisterbeleving. Aan het luistergemak draagt ook de enkele aansluitkabel zijn steentje bij.

De koptelefoon thuis is toch echt wat anders dan de koptelefoon onderweg. Dat bakbeest waarmee u in thuis in hogere muzikale sferen geraakt, past vaak niet eens in uw portable speler of telefoon. Vaak betekent kiezen voor praktisch in de tas dat u de geluidskwaliteit thuis laat. Met deze AKG 430 mini koptelefoon gaat dit niet op, of in ieder geval een stuk minder (dat hangt mede af van welke geluidsklasse het monster thuis is, natuurlijk). Vandaag in de aanbieding een gesloten mini hoofdtelefoon met een opvouwmechanisme en lekker geluid.

Voor de tas
Hij is zo praktisch! Ten eerste heeft hij een ingenieus opvouwmechanisme waardoor hij heel snel en makkelijk op te bergen is onderweg zonder u zorgen te hoeven maken over fragiele onderdelen die uitsteken en overal achter blijven haken bij het snel in- en uitpakken. Geen tas bij u? Deze hoofdtelefoon komt ook met een eigen tasje. Ook zo handig is het feit dat ‘ie maar aan één kant een snoer heeft, dat voorkomt een hoop worstelingen met sjaals in de winter onder andere.

Voor de oren
Hij heeft een ‘closed back’ systeem zodat omgevingsgeluiden gedempt worden. Zo hoeft u hem niet zo hard te zetten, wat fijn is voor zowel uw oren als uw omgeving, hoe druk die ook is. Het volume regelen zelf is ook een eitje, want de knop zit op het enkele snoer, dus u hoeft niet langer in uw tas of zakken te roeren op zoek naar die speler en zijn miniknopjes. Het geluid van de AKG 430 is goed: hij heeft een groot dynamisch bereik en een natuurlijk en gebalanceerd geluid. Voor de rest? Een vette deal van 1DayFly weer.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL