AKG K317 In-Ear Headphones

Foto AKG K317 In-Ear Headphones
Van € 49,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

HIGH-END IN EAR HEADPHONES

VAN 49,95 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Betaalbare oordopjes betekent meestal inleveren van grote hoeveelheden bass in uw geluid vanwege het matig ontworpen geluidsdesign. Laat dat nou net het leuke zijn aan deze oordopjes. Omdat AKG toch al koptelefoons en oordopjes met dik geluid produceert, hebben ze in de K 317’s – goedkoper dan hun peperdure lijn – wat technologie die ze toch nog hadden liggen gepropt. Wel de lusten niet de lasten dus. En dan zijn ze ook nog eens hier te koop, dus u kunt óf verder lezen óf gewoon meteen op die knop knallen – nieuwe oordopjes moeten toch wel een keer aangeschaft, ja toch!

Kan het wat zachter?!
Ja. Dat kan. Omdat ze in-ear zijn en goed afsluiten en dus met die Super Bass komen. Dan hoeft ‘ie niet zo hard. Dat komt een paar dingen ten goede: de dynamiek van de muziek (de hoge tonen, vaak ondergewaardeerd, komen veel meer tot hun recht terwijl de bass alles mooi en vol draagt), uw accuspanning en natuurlijk uw gehoor. En dan heeft hij nog zoiets handigs: het snoer is meteen het draagkoord. En dan nog met cable winder ook, zodat u nooit meer het gevecht met die te lange kabel aan hoeft. En de MP3 speler of iPod wordt vastgezet met twee klemmetjes. Fijn! Ook tijdens het sporten, mocht u van het fitte soort zijn.

En dan heeft ‘ie ook nog stijl
Mocht u belang hechten aan vriendelijkheid voor het oog, dan heeft u met deze AKG ook nog eens een beauty. Grijs, wit en donkerrood in plaats van standaard zwart. En voor die paar euro’s die hij bij ons kost had u in de winkel de set accessoires kunnen aanschaffen: een kabel verlengstuk, een handig opbergtasje en een verzetstuk dat uw 3,5 mm plug naar wens tot een 2,5 mm jack omtovert. En voor de iPhone is hij trouwens ook geschikt. Voor minder dan de helft vandaag hier beschikbaar. Dat klinkt mooi!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL