AIPTEK T15 LED BEAMER

Foto AIPTEK T15 LED BEAMER
Van € 149,00
Voor € 89,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Pocket projector voor pocket prijs

VAN 149,00 VOOR 89,95 ( +5,95 )

Soms komen er zulke handige dingen op de markt, daar kan een mens alleen blij van worden. Dit ding bijvoorbeeld: een projector voor kleine presentaties en entertainment onderweg. Met LED licht. Kan op alles waar een 3-in-1 AV uitgang op zit. Dus telefoons, mediaspelers en (met een speciale en niet bijgeleverde kabel) iPhones maar ook camcorders, digitale camera’s, DVDspelers en gameconsoles. Zowel voor zakelijke doeleinden als voor uw vermaak - of dat van de kids onderweg of op vakantie.

Hoe doet ‘ie dat?
Met LED licht dus, en middels de ingebouwde luidspreker krijgt u nog geluid ook. Met projectieafstanden tussen de 25cm en 1,8 meter, krijgt u een projectie van tussen de 15 en 127cm. Dat is dus aardig plaatje! Helderheid van het beeld? 8 ANSI lumens met een resolutie van 640x360 en een beeldverhouding van 16:9, zoals u gewend bent. En uiteraard met een oplaadbare lithium-ionen accu erin, mocht er geen netspanningpunt in de buurt zijn om hem aan te hangen. En alles samen een magere 120 gram!

Leuk spul
Dus of u nu uw publiek of uw medepassagiers de mond wil snoeren, of dat het voor uw eigen lol is; dit ding is handig. Met de bijgeleverde driepoot en AV kabel zet u hem overal neer. Slechts 12,5 centimeter lang en nog geen 6cm breed! De LED bron voorziet u langer dan 10.000 uur van puur speel- of kijkplezier, dat alles aan te sturen met de bijgeleverde software. Even scherpstellen en gaan! Da’s leuk spul. En bij leuk spul hoort een leuk prijsje, vinden wij. En ons feestje is altijd uw feestje. Meepakken!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL