AEG DRAADLOZE KLOPBOOR MET 2 ACCU'S

Foto AEG DRAADLOZE KLOPBOOR MET 2 ACCU'S
Voor € 100,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Rolmaat, Mes + 100 Toebehoren

VAN 249,95 VOOR 129,95 ( +5,95 )

We hebben wel vaker boormachines, maar deze komt met een hele rits toebehoren. Te weten een universeel mes en een rolmaat van 8 meter. Daarnaast een 100-delige set voor de boor zelf. Steen (Ø8mm), hout (Ø32mm) of staal (Ø10mm); deze slagboor maakt van elk materiaal gatenkaas. Met een maximaal koppel van 32 Nm en een metalen FIXTEC snelspan boorhouder (1,5 tot 10mm) komt elke klus goed, en rap ook. Op twee snelheden: 0 – 400 onbelaste omwentelingen per minuut of 0 – 1400. De gewenste draaimomentinstelling is in 24 trappen naar voorkeur te voegen, plus extra boorstand.

Da’s nie mis
Hij werkt met zijn 1800 gram op 14.4 V. Maar honger zal hij nooit lijden, want hij wordt geleverd met 2 accu’s van 1,4 Ah NiCd die in een uur weer op volle kracht zijn. Vervoeren gaat lekker makkelijk in de transportkoffer. En niet alleen voor het apparaat is het fijn meenemen in dat ding: de toebehoren die u eigenlijk altijd nodig heeft bij boorklussen komen dus automatisch mee bij werk buiten de deur - of binnenshuis. Rommelen tussen de rest van uw gereedschappen voor het kleine grut hoeft in ieder geval niet meer. De 100-delige toebehoren set, het mes en de rolmaat liggen altijd binnen handbereik.

De voordelen van opgeruimd
Meer spul betekent meestal meer rommel, maar als het in nette vakjes verdeeld is blijkt het toch wel handig, zo’n uitgebreide set. Altijd overzicht! Geen losse plastic doosjes die binnen een paar jaar met kapotte deksels tussen de rest van uw gereedschap liggen. Doosjes die tijdens het werken altijd onder de voet komen, hoe netjes u ze ook uit de weg legt. En natuurlijk het hele, overzichtelijke, uitgebreide pakket van topkwaliteit voor veel minder geld. Klussen wordt weer leuk!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL