6 FLESSEN ROSECCO

Foto 6 FLESSEN ROSECCO
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Als aperitief, digestief of wanneer dan ook

VAN 59,95 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Rosecco is een afgeleide van de naam Prosecco – een streekgebonden merknaam voor de bekende witte, mousserende wijn uit Italië. En alleen erkende wijnhuizen mogen die beschermde streeknaam Prosecco voeren. Zoals de naam suggereert is Rosecco een woordspeling op die titel om aan te geven dat het hier de rode mousserende versie van de witte sprankelwijn betreft. Rosecco heeft daarom minder naamserkenning maar het is daarom niet minder lekker!

Rabosello wijn van de Terra Serena wijngaard in Italië
Deze bijzondere, onmiskenbare wijn komt uit de zonovergoten groene heuvels van het Conegliano gebied. Het wijnhuis Terra Serena bestaat al sinds 1881. Al die tijd zijn de hoge kwaliteitseisen van de oprichter gewaarborgd gebleven. Die traditie proeft u! Rabosello Rosecco is zacht en gemakkelijk, en daarom is deze rode tintelende wijn een uitstekend aperitief. Ook combineert hij goed bij met maaltijden uit de Italiaanse keuken.

Serveertips...
Rosecco kunt u ongekoeld, gekoeld of zuiver op ijs met een schijfje sinaasappel drinken, bij wijze van aperitief. Niets is zo uitnodigend voor overheerlijk echt Italiaans tafelen als deze Rosecco. Maar ook na het diner is deze wijn op zijn plek als digestief met een scheutje limoensap en een flinke plons Maraschino. Is het nog later op de avond? Wat dacht u van een coctail: 5/6 delen Rabosello en 1/6 deel Wodka, al dan niet met een ananassmaakje. Dorst? Wij wel!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL