5 x BODYFORM TOP

Foto 5 x BODYFORM TOP
Van € 99,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Exit BH's en hun damesleed!

VAN 99,95 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Vandaag even niks voor de heren – tenzij meneer thuis een wel hele goeie indruk willen maken op de vrouw die dacht alles al gezien te hebben. Vandaag hebben we namelijk een innovatieve BH in de aanbieding. Eentje zonder ijzer, zonder naden, zonder stukjes verstelplastic, zonder onvermurwbare cupmaat, geniepige haakjes. Kortom, zonder alle ellende waarmee BH's doorgaan zijn behept. Ze werden niet voor niets collectief in de hens gestoken in de jaren '60. Maar aangezien een vrouw op haar werk nu eenmaal niet ongestraft rozijntjes kan smokkelen en er al die tijd niks beters is verzonnen, heeft het vrouwvolk dat die gewraakte potloodtest niet doorstaat het moeten doen met ruwe naden, slechte constructies en bagger materieel.


Innovatie!
En dat werd hoog tijd. Met deze Bodyform BH is er geen noodzaak meer voor alles dat een BH oncomfortabel maakt. Het materiaal vormt zich namelijk naar uw lichaam. Dat betekent pasvorm en comfort. Daarnaast wordt er meteen afgerekend met die lijnen in het vet- en spierweefsel onder uw armen – waar een BH-oude-stijl bij zelfs de meest slanke vrouw nog zichtbare draagsporen aftekent. De Bodyform is zelfs onder een galajurk de beste oplossing als de schouderbandjes het toestaan. Draagt u hem graag als topje? Kan. Geen gedoe met verschillende merken en eindeloos passen in veel te drukke winkels: uw t-shirt maat is uw Bodyform maat. Simpel. En dan kunt u hem ook nog eens zomaar in de was gooien, op 30 graden. Veel makkelijker en fijner wordt het niet: alles netjes en knus ingepakt met prachtige pasvorm onder al uw kleding.Voorbij zijn de dagen...

Dat u de hele dag door als (hopelijk) niemand kijkt loopt te sjorren aan dat onding. Dat u thuiskomt en die arme onschuldigen uit hun gevangenis bevrijdt. Dat de rode striemen op uw schouder staan waar tas en BH elkaar bevochten hebben. Per bestelling 5 stuks in dezelfde maat voor een verlichtende uitprobeerprijs. Twee keer zwart, een witte, huidkleurige en een grijze. Meteen voorzien. Voor zowel dames als heren geldt: stel even alle vrouwelijke vrienden, kennissen en zakelijke contacten op de hoogte van deze deal. Daar wordt iedereen uiteindelijk vrolijker van.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL