5-DELIGE KEUKEN ACCESSOIRE SET

Foto 5-DELIGE KEUKEN ACCESSOIRE SET
Van € 229,00
Voor € 69,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 229,00 VOOR 69,95 ( +6,95 )

U zult zich afvragen waarom deze aanbieding zo snel terug is op 1DayFly.com. Allereerst is het een aanbieding die velen van u erg konden waarderen maar ook velen alsnog willen aanschaffen. Niet vaak hebben we zo veel mails gekregen van members die alsnog "die Porsche set" wilden kopen. Verder bleek dat de aanbieding die we eigenlijk vandaag voor u in petto hadden niet echt heel sterk en 1DayFly.com waardig. We hebben onze leverancier vanmorgen via de telefoon lief "aagekeken" en besloten de originele aanbieding van vandaag niet te plaatsen en de SIEMENS 5-DELIGE KEUKEN ACCESSOIRE SET nog een keer terug te brengen. We hopen u hiermee een plezier te doen en wensen u een prettige zondag.

Mocht u zich afvragen wat u ziet bij de aanblik van deze afbeelding: het zijn een schaar, dekselopener, blikopener, flesopener en kurkentrekker. Zo strak en eigentijds vormgegeven dat het bijna niet meer herkenbaar is! Maar vergis u niet, functionaliteit en gebruiksgemak stonden bij F.A. Porsche – zoon van en sinds decennia bekend ontwerper – bovenaan toen hij deze keukenhulp set uit de klei boetseerde.

Los / vast
De zwarte blokjes waar de instrumenten in staan, zijn makkelijk van elkaar los te maken en weer aan elkaar te bevestigen. Misschien wilt u bijvoorbeeld de kurkentrekker graag bij uw wijnrek neerzetten en de rest van de tools vast aan elkaar op het aanrecht. Dat kan. Alle combinaties kunnen. En neemt u vooral de tijd om vanalles te proberen, want als u deze hoogwaardige set in huis heeft, weet u dat u nooit meer een blikopener of keukenschaar hoeft aan te schaffen: het is allemaal van dermate hoge kwaliteit metaal – roestvrijstraal en messing – dat het een leven en nog langer meegaat.

Ergonomisch en decoratief
Alles in uw keuken dat weigert open te gaan, wordt door één van deze tools moeiteloos van dop, deksel of kurk ontdaan. Zonder pijnlijke handen of tussenkomst van een theedoek, zoals het normaal gesproken gaat. De schaar heeft een extra lange greep voor perfecte houvast (nog veiliger ook!) en de dekselopener heeft een rubber uitgevoerde binnenzijde voor exrta grip. En omdat ze 'niet van dit jaar' zijn – een onontbeerlijke eigenschap voor neerknallen van het volle pond voor Über Stylish luitjes – hebben wij ze hier voor een schijntje.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL