48 DURACELL ULTRA BATTERIJEN

Foto 48 DURACELL ULTRA BATTERIJEN
Van € 59,40
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Keuze uit AA of AAA batterijen

VAN 59,40 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Doen we u doorgaans een lol met gadgets en apparaten, we beseffen dat deze allemaal op- en of andere manier van stroom moeten worden voorzien. Omdat niet iedereen snel genoeg bestelt en omdat ze altijd nuttig zijn knallen we ze vandaag weer in de aanbieding. Dit keer zijn het echter wel de duurste batterijen van Duracell, die met die energiemetertjes erop. Vinger op de ene stip, vinger op de andere stip en u kunt kijken hoeveel er nog pit in zit, dus geen percentagemeter. Wel super handig.

En natuurlijk weer veel goedkoper
…dan de afzetterij bij de super en de olieboer. Dus als u eerder nog twijfelde, bestel ze dan nu wel. 48 AA of AAA batterijen voor nog geen 20 louzy euro’s, vanzelfsprekend kunt u ook 24 AA en 24 AAA bestellen. Fietslampjes, zaklampen, afstandsbedieningen, camera’s, noem al het USB loze en draagbare apparatengrut maar op dat energie uit deze kleine staafjes nodig heeft.

Noodgreep…
En omdat er verder zo weinig te zeggen valt (goeie deals spreken voor zich) hierbij een wistudatje. Ok… wist u dat Duracell de uitvinder is van de AAA batterij? Was nodig voor een bepaald type flitser in een nieuwsoortig fototoestel in de jaren ’50. Zink batterijen haalden het niet meer. Nu weet u dat ook nog even op het laatste moment...

Video :


Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL