4 X AAA of 4 X AA : batterijendag!

Foto 4 X AAA of 4 X AA : batterijendag!
Van € 29,95
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Herlaadbare energie voor een prikkie

VAN 29,95 VOOR 9,95 ( +2,95 )

Soms hebben we ze van Duracel, soms van Kodak. Vandaag hebben we setjes van Agfa. Batterijen. Oplaadbare dit keer ook nog. Ze zijn altijd handig, maar zeker deze dagen, met al die apparaten die een mensch cadeau krijgt deze maand. En als niet-oplaadbare batterijen al veel te duur in de winkel verkocht werden, wat dacht u van deze jongens. Normaal gesproken betaalt u bijna € 7,50 per batterij, vandaag hier een derde. Kijk…

Daar heeft u wat aan!
Dachten wij zo, vandaar dat ze regelmatig voorbij komen, die energiebommetjes. Vervelende daaraan is wel dat er op den duur weinig over te bomen valt, maar 1DayFly is lief voor zijn klanten en geeft u dus elke dag wat te lezen. En wat is nou leukerder dan intelligent overkomen? Hier wat feitenkennis:

Wist u dat…
…de eerste keer dat de mini accuutjes batterij genoemd werden in 1749 was? Benjamin Franklin noemde een reeks geschakeerde condensators zo. Hij kwam erachter dat als men die verbond in wat hij noemde een “batterij”, er meer stroom vrijkwam. En dat is als kauwgom op een zonovergoten stoeptegel blijven plakken. Vandaar dus batterij. Bij de volgende lichting batterijen nog een feitje. Oh ja, en niet te vergeten: bij het uitchecken kunt u ook nog een opladertje aanschaffen. Zo simpel als dat bij ons altijd gaat.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL