4 Seizoenen Dekbedden

Foto 4 Seizoenen Dekbedden
Van € 1,00
Voor € 281,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Exclusief voor 1DayFly Elite door Irisette

VAN 281,00 VOOR 149,00 ( +5,95 )

Dat vinden wij dan weer heel stoer, dat wij de enigen zijn bij wie je deze top van de topkwaliteit dekbedden met 90% ganzendons kunt aanschaffen. Dekbedden voor het leven die bijdragen aan menig uur verrukkelijke nachtrust. Het is even een investering, maar deze kans komt niet vaak voorbij. Zulke kwaliteit en duurzaamheid is geen frivole uitgave, maar wel een waar u geen spijt van krijgt. Slapen onder ganzendons is nog beter geïsoleerd liggen dan onder eendendons. Het is nog lichter, zachter, laat meer lucht door. Topspul. Een vierseizoenen dekbed dat u in alle jaargetijden in een goed geventileerde kamer op de perfecte temperatuur houdt.

Nomite® en al!
Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Donzen dekbedden voorzien van dit label hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat. Het tijk is van 100% katoen en door de opstaande schotjes wordt alle witte ganzen dons verdeeld voor perfecte warmte en ademende isolatie.

Kwaliteit voor het leven
Irisette gebruikt ganzendons voornamelijk afkomstig uit Noord-Europa en Canada en alleen van de hoogste kwaliteit. We willen het nog maar eens benadrukken: als u een dergelijk dekbed koopt dan bent u nagenoeg klaar voor het leven. Een donzen dekbed, en zeker een ganzendonzen dekbed, gaat met de juiste liefde en een beetje onderhoud uw hele leven mee. Dan is het prijsje ineens veel kleiner. En u had al zoveel voordeel, want u koopt hem hier. Kies de maat die bij uw bed past, laat deze in ieder geval niet voorbij gaan.
 
Het Nomite® label
Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.
Ducky Dons is de enige producent in Nederland die aan al haar donzen dekbedden het Nomite® label mag voeren.

Het dons zelf
Alle dekbedformaten die we hier bieden zijn voor 90% gevuld met Canadese witte ganzendons. Ganzendons is lichter dan eendendons. De isolatiewaarde van ganzendons is hoger dan van eendendons omdat ganzendons lichter in gewicht is. Deze donssoort is voor kwaliteitsdekbedden dan ook de meest gebruikte vulling.Irisette gebruikt ganzendons voornamelijk afkomstig uit Noord-Europa en Canada. Irisette verwerkt beslist géén ganzendons dat op een dieronvriendelijke manier verkregen is. De natuur is nog altijd de beste uitvinder, dus welke technologieën er ook verzonnen worden om innovatieve en aangename textiel te maken, vallen in het niet bij wat moeder natuur al heeft klaarliggen: katoen en veertjes. Kiest u de maat uit die u nodig heeft en laat deze Fly niet voorbij vliegen. Kwaliteit voor een buitengewoon donzig prijsje! Dus slaap lekker en…

Upgrade naar een groter dekbed
Bij het bestellen kunt u uw dekbed upgraden naar een groter model. Het wijst zich vanzelf. U selecteert een bed en kiest daaronder de maat die u wenst.

LET OP dat u net zoveel basis dekbedden bestelt als upgrades.
Indien u hulp nodig heeft met bestellen kunt u gerust een mailtje sturen naar :
support@1dayfly.com of bellen naar 1DayFly.com +31 (0)70 3838766.


U bestelt standaard :
1 Persoons                   : 140 x 200                         Van € 285,00  nu voor    € 149,95

U kunt upgraden naar :
1 Persoons +                : 140 x 220 ( extra lang )       Van  € 315,00  nu voor   € 179,95 ( € 149,95 + € 30,00 )
2 Persoons                   : 200 x 200                          Van € 422,00  nu voor   € 219,95 ( € 149,95 + € 70,00 )
Lits-Jumeaux                : 240 x 200                          Van € 506,00  nu voor   € 249,95 ( € 149,95 + € 100,00 )
Lits-Jumeaux +             : 240 x 220 ( extra lang )     Van  € 562,00  nu voor   € 279,95 ( € 149,95 + € 130,00)

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL