3M™ MPRO 120 PocketProjector

Foto 3M™ MPRO 120 PocketProjector
Voor € 399,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Helft van de prijs, volledig beeld!

VAN 399,00 VOOR 199,95 ( +5,95 )

Ze zijn zo handig, die kleine pocket projectors. Verzin maar een toepassing: presentaties in werkverband of samen met de familie filmpjes en foto’s kijken op oma’s huiskamermuur. YouTubes kijken, gamen in het groot; alles kan zolang er maar een leeg stukje muur in de buurt is. Het enige dat u hoeft te doen is aansluiten: laptop of multimediaspeler eraan hangen en vanuit de palm (of een vanaf een klein statiefje, kan ook) deelt u direct alles dat u wilt afspelen in het groot. 1,2 Meter diagonaal!

Klein en zo fijn!
Hij is zo klein dat hij letterlijk in uw broek- of borstzak past. Geen mensch natuurlijk die er op die manier mee rond gaat lopen, maar even voor de duidelijkheid; tot voor kort hadden we alleen die koelkasten van beamers, projectoren en schermen. Deze past in uw zak en dus ook in een hoekje van uw laptoptas. En geen moeilijke aansluittoestanden door zijn VGA en Video inputs met keuze tussen NTSC of PAL videoformaten. Het resolutiebereik gaat van Full VGA (640 x 480) tot WXGA (1280 x 800), op het witte vlak geslingerd door heldere LED lights met een kracht van tussen de 10 en 12 ANSI Lumen.

Hij gaat wel even mee
Natuurlijk is het een stevig gevalletje apparatuur – hij is voor onderweg. Maar ook wat gebruik betreft presteert hij heel netjes: op zijn volgeslurpte oplaadbare Lithium batterij doet hij het een indrukwekkende vier uur achter elkaar zonder netstroom. De LED lichten gaan minimaal 20.000 uur mee. Check de specs onder de knop 'meer info' en spring op de surfplank voor de onafhankelijke meningen online en beslis of u deze deal meepakt. Helft van de winkelprijs. Is erg mooi. Vinden wij. Dus dat.

Tot morgen!


Dagaanbieding in je E-MAIL