3 x Philips SpotOn

Foto 3 x Philips SpotOn
Van € 45,00
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Nooit meer je tenen stoten !

VAN 45,00 VOOR 19,95 ( +5,95 )

LED licht is geweldig. Het wordt niet warm, men heeft er weinig van nodig om de zon zowat in de schaduw te zetten en het verbruikt geen drol. Kom maar op met die goeie ideeën! En niemand zo productief met nieuwe LED lamp fratsen als Philips. Vandaag hebben we de SpotOn. En die benaming is wel spot on, want als u er voorbijloopt gaat de spot… eh…on dus. En dat is handig, vooral omdat er sensoren op zitten. Hierdoor hoeft u niet meer op een knopje te drukken om hem aan te doen. En dan kan het fantaseren beginnen…

Nooit meer donkere hoekjes
Overal waar een klein glad oppervlak is kan hij gemonteerd worden. U kunt hem dus in een hoekje van de tuinschuur hangen bij voorbeeld; dan maakt het niet uit dat u met uw handen vol binnen komt struinen. Of in een eeuwig donkere gangkast, zo’n plek. Hoekjes op de zolder, in de kelder of de bijkeuken. Fijn is dan ook dat hij drie spotjes heeft, zodat er wat verdeeld licht is (anders staat u in de schaduw van uw eigen hoofd en handen alsnog in het duister te tasten). Wat dacht u van de camping? In de disselbak, of voor de avonden in de caravan. Nooit meer vloeken met een zaklamp tussen uw tanden op zoek naar dat stok kaarten terwijl iedereen in de voortent rond de enige lichtbron zit. Dat kan vanaf nu zonder zaklamp, en dat vloekt veel fijner. In het portiek, kan ook. Bij wijze van begroeting van bekenden aan de deur. Of vreemden.

Joepie!
En zo joepie als het is dat u geen knop hoeft te beroeren om hem aan te doen, zo joepie is het ook om zomaar weer te vertrekken. Hij schakelt zichzelf uit als er niks beweegt. Dus die batterijen (AAA-tjes) gaan ook tot volgend jaar kerst mee als het niet langer is. En bij ons natuurlijk voor een verlicht prijsje. Pling!

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL