3 X OSRAM DOT-IT LINEAR LED

Foto 3 X OSRAM DOT-IT LINEAR LED
Van € 44,00
Voor € 18,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.



VAN 44,85 VOOR 18,95 ( +5,95 )

LED licht is geweldig. Het wordt niet warm, men heeft er weinig van nodig om de zon zowat in de schaduw te zetten en het verbruikt weinig energie. Kom maar op met die goeie ideeën! En geen bedriijf zo innovatief met nieuwe LED lampen als Osram. Vandaag hebben we 3 OSRAM DOT-IT LINEAR LED lampen in de aanbieding voor minder dan de helft van de normale prijs. Deze strak vormgegeven LED lampjes zijn super handig in gebruik, en kunnen eenvoudig op allerlei plaatsen en ondergronden (leer, hout, plastic, metaal of glas) worden bevestigt, waar de behoefte bestaat om uit de duisternis of schemer te geraken. De bevestigingsmaterialen worden vanzelfsprekend meegeleverd. DOT-it biedt drie bevestigingsmogelijkheden en kan telkens weer opnieuw worden gebruikt. Nooit meer gemier op slecht verlichte plaatsen.

Nooit meer donkere hoekjes
Overal waar een klein glad oppervlak is kan hij gemonteerd worden. U kunt hem dus in een hoekje van de tuinschuur hangen bij voorbeeld, of in een eeuwig donkere gangkast, zo’n plek. Hoekjes op de zolder, in de kelder of de bijkeuken. Fijn is dan ook dat hij drie spotjes heeft, zodat er wat verdeeld licht is (anders staat u in de schaduw van uw eigen hoofd en handen alsnog in het duister te tasten). Wat dacht u van de camping? In de disselbak, of voor de avonden in de caravan. Nooit meer vloeken met een zaklamp tussen uw tanden op zoek naar dat stok kaarten terwijl iedereen in de voortent rond de enige lichtbron zit. Dat kan vanaf nu zonder zaklamp, en dat vloekt veel fijner. In het portiek, kan ook. In principe op alle plaatsen waar u ooit last heeft, van te weinig verlichting....

Eenvoud en gemak
De Osram Dot-it Linear LED lampjes zijn voorzien van een bajonetsluiting, wat het verwisselen van de 3 x AAA batterijen erg eenvoudig maakt. De batterijen worden natuurlijk gewoon meegeleverd. De gemiddelde levensduur van de batterijen bedraagt ongeveer 100 uur. Over de lampjes zelf hoeft u zich geen zorgen te maken, de door Osram vervaardigde lampjes, gaan minimaal 10 jaar mee.Osram is een van de grote kwaliteitsfabrikanten van verlichting. Gelieerd aan Siemens is Osram dus zo'n beetje voor onze Duitse buren wat Philips voor ons is. Osram staat dan ook voor absolute A merk kwaliteit. Voor de prijs hoeft u het weer niet te laten vandaag bij 1DayFly, met een korting van bijna 60% bent u spekkoper.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL