3 X OPTISCHE ROOKMELDER

Foto 3 X OPTISCHE ROOKMELDER
Van € 44,95
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Altijd met een gerust hart wat kaarsen branden

VAN 44,95 VOOR 14,95 ( +5,95 )

Dat rookmelders vaak verplicht zijn betekent nog niet dat u opgescheept hoeft te zitten met een lelijk bakbeest aan het plafond! Vandaag hebben we de kleinste rookmelder voor u in de aanbieding. Deze rookmelder is ondanks zijn kleine afmetingen (7 cm breed en 3cm hoog) een veiligheidsgarantie van formaat. En hij heeft de keurmerken om het te bewijzen: VDS, CE en BOSEC achten hem geschikt. Daarbij heeft de producent evenveel vertrouwen in eigen product met een fikse fabrieksgarantie van 5 jaar.

Hoe werkt ‘ie?
Hij heeft een foto-elektrische rookkamer voor de supersnelle detectie van smeulende branden. Hij begint dus niet pas te gillen bij een open vuur; ook stiekem smeulende brandhaarden pikt ‘ie op. Zodra de optische rookmelder een brand vaststelt, laat hij het u en de rest van het huishouden weten met een alarm van 85dB. Met de testknop kunt u zelf uitproberen hoe oorverdovend dat is – niet te lang natuurlijk!

Energiehuishouding
Heel belangrijk. En het allerbelangrijkst daarvan is de batterij indicatie: die laat u een hele maand van tevoren weten dat hij weer toe is aan een set nieuwe batterijen (3X3 volt lithium knoop cel batterijen type CR2032, standaard bijgeleverd). In ruste verbruikt de melder 10uA en bij gevaar 20-50 mA. En door de alarm- en spanningsindicatie weet u altijd zeker dat hij een oogje in het zijl houdt.

En verder…
Hij bevat geen radioactieve stoffen, hij is hoog gevoelig en betrouwbaar en zeer makkelijk te installeren. Een hele veilige Fly vandaag dus, voor een nog veiliger prijsje dan normaal. Dat slaapt extra lekker, vooral met al die extra verlichting en kaarsen tijdens de feestdagen!

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL