24 DURACELL ULTRA BATTERIJEN

Foto 24 DURACELL ULTRA BATTERIJEN
Van € 47,70
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Keuze uit AA of AAA

VAN 47,70 VOOR 14,95 ( +2,95 )

Doen we u doorgaans een lol met gadgets en apparaten, we beseffen dat deze allemaal op- en of andere manier van stroom moeten worden voorzien. En natuurlijk krijgt u van de Sint of kerstman weer ongetwijfeld handige spulletjes ook daar moeten weer allemaal batterijen in. Omdat niet iedereen snel genoeg bestelt en omdat ze altijd nuttig zijn knallen we ze vandaag weer in de aanbieding. Dit keer zijn het echter wel de duurste batterijen van Duracel, die met die energiemetertjes erop. Vinger op de ene stip, vinger op de andere stip en u kunt kijken hoeveel er nog in zit. Handig.

En natuurlijk weer veel goedkoper
…dan de afzetterij bij de super en de olieboer. Dus als u eerder nog twijfelde, bestel ze dan nu wel. 24 AA of AAA batterijen voor nog geen 15 louzy euro’s. Fietslampjes, zaklampen, afstandsbedieningen, camera’s, noem al het USB loze en draagbare apparatengrut maar op dat energie uit deze kleine staafjes nodig heeft.

Noodgreep…
En omdat er verder zo weinig te zeggen valt (goeie deals spreken voor zich) gaan we vandaag, zondag 28 november 2010, voor het eerst door de knieen voor een wistudatje. Ok… wist u dat Duracell de uitvinder is van de AAA batterij? Was nodig voor een bepaald type flitser in een nieuwsoortig fototoestel in de jaren ’50. Zink batterijen haalden het niet meer. Nu weet u dat.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL