2 x HDMI 1.4 KABELS 2 METER

Foto 2 x HDMI 1.4 KABELS 2 METER
Van € 3,00
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Klaar voor 3D en ongeëvenaarde FULL HD kwaliteit

VAN 39,95 VOOR 9,95 ( +2,95 )

Het zit ‘m altijd in de details, in de kleine dingen eromheen, nooit in de grootsche dingen. Met HDMI apparatuur is dit niet anders. Want heb je met neusje-van-de-zalm HDMI apparatuur als het kabelwerk te wensen overlaat? Nog steeds HD, natuurlijk, maar als u dan toch voor kwaliteit gaat… Vandaar dat we vandaag een setje van twee kabels in de aanbieding hebben: 2 meter lange 1.4 high speed HDMI kabels voor de thuisbioscoop-gekken en de audio-fanaten die zich graag aan de profs meten en voorbereid zijn op de komst van 3D.

De kabels zijn voor:
HDMI High-Speed, USB 3.0, DisplayPort, SCART, COAX, 2RCA, DIN, FireWire, eSATA, Toslink en Optical. Zoals gezegd dus voor de selecte groep technofielen onder ons die weten waar de klepel hangt en die ook daadwerkelijk kunnen horen en zien waarom ze deze kabelset precies willen hebben. Helderheid, dynamiek en signaalsterkte worden op hun best doorgegeven voor de perfecte ervaring van de kijker / luisteraar. En als straks 3D om de hoek komt kijken hoeft u tegen die tijd niet meer te upgraden.

Nerds rule!
Gemaakt van de beste materialen en met de grootste zorg, is deze kabelset een must have voor de ware liefhebber van HD kwaliteit. Sterke, zwarte kabels met solide gouden connectoren, vandaag voor een ongebruikelijk mooie prijs bij 1DayFly. En deze aanbieding heeft uiteraard he-lu-maal niks met de sneak preview te maken. Deze kabels zijn om onaangesloten te koesteren, liefst in de verpakking aan de muur gehangen om in staat van levering bewonderd te worden, maagdelijk en perfect.

Dus...

Tot morgen…

Dagaanbieding in je E-MAIL